Βαθμολογία

Η Δήμητρα Γιάννουλης το τρίποντο

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ - ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ (1-0)

Η αναμέτρηση της 31ης αγωνιστικής στο γήπεδο της Γιάννουλης ανάμεσα στην πρωταθλήτρια (κρίθηκε ήδη από την προηγούμενη Κυριακή) τοπική Δήμητρα και την ΑΕΔ Νίκαιας υπήρξε φτωχή τόσο σε σκορ όσο και σε θέαμα, σε ένα παιχνίδι που αμφότεροι οι αντίπαλοι αγωνίστηκαν χωρίς άγχος, μιας και δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Αναλόγως φτωχή ήταν και η εικόνα στην κερκίδα του γηπέδου από απόψεως αριθμού θεατών (περίπου 80).

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Και οι 2 ομάδες παρουσιάσθηκαν με ελλείψεις στις συνθέσεις τους καθώς από την πλευρά των γηπεδούχων ξεκουράστηκαν αρκετοί βασικοί παίχτες, ενόψει των υποχρεώσεων για τους αγώνες μπαράζ ανόδου κατηγορίας, αλλά και οι φιλοξενούμενοι είχαν σημαντικές απουσίες καθότι πολλοί νεαροί παίχτες  συμμετείχαν με τα σχολεία τους στις πολυήμερες εκδρομές της περιόδου.

Το πρώτο καλό σουτ του αγώνα σημειώθηκε στο 7΄ από πλευράς Γιάννουλης με τον Τζιόλα, καταλήγοντας η μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα Τζουβάρα. Στο 19΄ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με καλή ενέργεια των Χριστοδούλου – Χονδρονάσιου και Ψαρούλη, μπλοκάροντας ο Γικούδης επικίνδυνη κοντινή κεφαλιά του τρίτου. Ο Φατούρας στο 31΄ σέντραρε όμορφα στον Παναγιωτίδη, σουτάροντας ο τελευταίος άουτ. Στο 41΄ ο Φατούρας επιχείρησε δυνατό σουτ από πλάγια θέση, βρίσκοντας αρχικά η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα Τζουβάρα και καταλήγοντας στη συμβολή των δοκών της εστίας της Νίκαιας (δεν παραβιάστηκε η εστία). Ο Παναγιωτίδης σούταρε στο 47΄ από καλή θέση άουτ. Στο 55΄ ο Σπανός έσπασε έξυπνα τη μπάλα στον Παναγιωτίδη, σημειώνοντας ο επιθετικός της Γιάννουλης με πλασέ το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης (1-0). Ο Χρηστίδης για λογαριασμό της Νίκαιας επιχείρησε δυνατό σουτ στο 67΄, βρίσκοντας η μπάλα σε σώματα αμυντικών της γηπεδούχου ομάδας. Στο 81΄ ο Τσιαμαντούρας σούταρε από αριστερά, στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από την εστία του Γκικούδη.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο αρχηγός της Νίκαιας Ψαρούλης πρόσφερε ανθοδέσμη στον αντίστοιχο αρχηγό της Γιάννουλης Φατούρα, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από πλευράς Δήμητρας.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Γ. Μπουρνάκας – Β. Μπακογιάννης): Γκικούδης, Φατούρας, Τέγος, Γκαλγκανόπουλος, Σουφχάρας, Εμμανουήλ, Μπαρούτας (75΄ Παπαγεωργίου), Πότσης, Παναγιωτίδης (63΄ Δαούλας), Τζιόλας, Σπανός (60΄ Πάσιος).

ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ (Μ. Ζιάκας): Τζουβάρας, Καραμπούζης, Ψαρούλης, Χονδρονάσιος, Γκατζούλης Δ., Στατήρης, Μπούκας, Χρηστίδης, Μπακαρτζής (85΄ Τίκας), Χριστοδούλου, Γκατζούλης Λ. (46΄ Τσιαμαντούρας).

Διαιτητές της συνάντησης ήταν οι κ Κορέστης, Αναστασίου Γ. και Κοτούμπας.

Αναπαυμένος (μιας και η ομάδα του κατάκτησε το πρωτάθλημα) ο φροντιστής Τζέλης της Δήμητρας Γιάννουλης παρακολουθεί χωρίς άγχος το ματς.

Ο χαριτωμένος σκύλος Μπάρλευ ενθάρρυνε με τα γαυγίσματά του τις προσπάθειες των παιχτών ένθεν κακείθεν καθώς ήταν και με τους 2 αντιπάλους.

Οι δημοτικοί άρχοντες εκ Γιάννουλης καταγώμενοι Γιώργος Πακάκης (αριστερά) και Θανάσης Μαμάκος (δεξιά) έχοντας στο μέσον τον μη αγωνισθέντα αρχηγό των πραταθλητών Κώστα Κοταρέλα.

Ο εκ των προπονητών της Γιάννουλης Βασίλης Μπακογιάννης καμαρώνει ανάμεσα στους γιούς του Κωνσταντίνο και Δημήτρη.