Βαθμολογία

Δεν σημειώθηκε γκολ στο Αργυροπούλι

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα τελείωσε η αναμέτρηση για την εμβόλιμη αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΛ, ανάμεσα σε Αργυροπούλι και Ηρακλή Λάρισας με τις δύο ομάδες να προσπαθούν αλλά να μην τα καταφέρνουν.

Ο Ηρακλής, ήταν καλός κατά διαστήματα αλλά στο δεύτερο μέρος, το Αργυροπούλι ανέβασε την απόδοση του και προσπάθησε να απειλήσει. Οι φιλοξενούμενοι, απείλησαν στο 30’, όταν ο Φιλίππου έκανε ένα σουτ, ο Χατζής απέκρουσε, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και πέρασε κόρνερ.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Χατζής και πάλι απέκρουσε την προσπάθεια του Φιλίππου, ενώ στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Τάκη Παραφέστα, κατάφερε να πετύχει γκολ, στο 75’, το οποίο όμως ακυρώθηκε από τον διαιτητή ως οφσάιντ.

Τέλος, το Αργυροπούλι, απείλησε κυρίως με τους Μπαχτσεβάνο, Αλέξη Τσούτσα και Τσιάγκο, ενώ ο Ηρακλής είχε ευκαιρίες και με τους Λουκανίκα και Μπάρδα.

Δόξα Αργυροπουλίου(Κώστας Τσιάγκος): Χατζής, Σουλιώτης, Μεσημέρης, Τσούτσας Β., Σκούπρας, Ντιντόκας, Γκατζούλης, Μπούρας(70’ Κερκένης), Τσούτσας Αλ., Τσιάγκος, Μπαχτσεβάνος.

Ηρακλής Λάρισας(Τάκης Παραφέστας): Μαγαζιώτης, Ντελόπουλος, Ζιούστης, Κοτούμπας, Παραφέστας, Τσέλιγκας, Φιλίππου, Λουκανίκας, Χατζής, Μπάρδας, Βάσσος(50’ Θεοδώρου).