Βαθμολογία

Σταμάτησε στα έξι ο Ηρακλής Χάλκης

Νίκη με σκορ 6-0 κατάφερε να πάρει ο Ηρακλής Χάλκης, που κέρδισε με αυτό το σκορ τον Όλυμπο/Μύτικα Καλυβίων και να παρέμεινε έτσι στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Η ομάδα της Χάλκης, ήταν κυρίαρχος μέσα στο γήπεδο και από το πρώτο ημίχρονο προηγούνταν με 6-0. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 31ο λεπτό ο Χρήστος Βογιατζής, ενώ στο 35’ ο Ρέψης έκανε το 2-0. Στο 44’ ο Παπαδημητρίου, κατάφερε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε 3-0.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Στο 60’ ο Χρήστος Βογιατζής με δεύτερο προσωπικό τέρμα έκανε το 4-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε με δύο γκολ ο Τζατζάκης, που σκόραρε στο 68’ και στο 71’ διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ντεμπούτο με την φανέλα του Ηρακλή Χάλκης έκανε ο Ανδρέου, που είναι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της ομάδας και μπήκε ως αλλαγή και είναι 17 ετών.

Ηρακλής Χάλκης(Νίκος Ανδρέου): Φαρμάκας(75’ Ανδρέου), Γουργιώτης, Τσίρκας(65’ Θυμάκης), Πρίφτης, Αλμυρούλης, Κουσιώρας Κ.(60’ Τζατζάκης), Κουσιώρας Ν., Βογιατζής Χρ., Παπαδημητρίου, Μάνης, Ρέψης.