Βαθμολογία

ΕΠΣΛ: Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Στη συνεδρίαση της 3 Απριλίου 2014

Συνεδρίασε σήμερα βράδυ στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή, με παρόντα και τα 3 μέλη της, τους δικηγόρους κ. κ. Μάριο Σπυράτο, Κων. Κουτσογιάννη και Έφη Καραχάλιου, οι οποίοι αφού εξέτασαν τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων που διεξήχθηκαν  το περασμένο Σαββατοκύριακο, επέβαλαν τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές:

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

·Στον εκπρόσωπο της ομάδας Απόλλων Βρυσιών, επέβαλε αυτοδίκαια την ποινή της 1 αγωνιστικής εκτός αγωνιστικών χώρων, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της 29/3/2014, με αντίπαλο την ομάδα των Νέων Καρυών.

·Στον εκπρόσωπο της ομάδας Σ.Φ. Λάρισα ΄88, επιβάλλει την ποινή της απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 2 μήνες (υπότροπος), ποινή που λήγει την 29/5/2014, , για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της 29/3/2014, με αντίπαλο την ομάδα Αστήρ Ν. Περιβολίου.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ

·Στην ομάδα Σ.Φ. Λάρισα ΄88, επιβάλει την χρηματική ποινή των 50 ευρώ (υπότροπη), για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της στον αγώνα της 29/3/2014, με αντίπαλο την ομάδα του Αστέρα Νέου Περιβολίου.

ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η Επιτροπή δέχτηκε τυπικά και απέρριψε στην ουσία την ένσταση που υπέβαλλε η ομάδα της Ακαδημίας Πλίτση / Ομόνοια, κατά ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ 1964, μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ των 2 ομάδων, για το Εφηβικό πρωτάθλημα, το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΚΑΡΑΛΗΣ Κ., Συκέα, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου + αρχηγός, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΧΑΤΖΗΣ Χ., Δήμητρα Αγιάς, 2η κίτρινη + εξύβριση διαιτητή + απόπειρα βιαιοπραγίας κατά διαιτητή, 8 αγωνιστικές και 80 ευρώ

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ Α., Ολυμπιακός Χειμαδίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΝΤΑΦΟΣ Π., Δόξα Αμυγδαλής, βίαιο μαρκάρισμα, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α., Δόξα Υπέρειας, εξύβριση Θείων, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΤΖΑΝΕΚΑΣ Γ., Δόξα Αργυροπουλίου, τελευταίος αμυνόμενος, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ Δ., Ακαδημία Πλίτση/Ομόνοια (εφηβικό), εξύβριση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ.

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών που εκδίδει και δίνει στη δημοσιότητα κάθε βδομάδα η Γραμματεία της Ένωσης, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου.