Βαθμολογία

Προβάδισμα για Παρί

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League έκανε η Παρί Σεν Ζερμέν που επικράτησε 3-1 της Τσέλσι στο «Παρκ ντε Πρενς». Στο 27’ ο Όσκαρ κέρδισε το πέναλτι από τον Τιάγκο Σίλβα, με τον Αζάρ να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ισοφαρίζει για την ομάδα του.
Στη συνέχεια,  οι «μπλε» διατήρησαν τον έλεγχο και είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ όταν το σουτ του Αζάρ στο 37’ κατέληξε στο δοκάρι του Σιρίγκου. Στο 61’ και μετά από σύγχυση στην άμυνα της Τσέλσι, ο Νταβίντ Λουίζ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για να κάνει το 2-1 υπέρ της Παρί Σεν Ζερμέν . Η Τσέλσι, από εκεί και πέρα, προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία. Έτσι, στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Παστόρε, πέτυχε το γκολ που ενδέχεται να κρίνει και την πρόκριση καθώς με ωραίο σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 3-1 που κάνει ακόμα δυσκολότερο το έργο της Τσέλσι για ανατροπή.
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Σιρίγκου, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ, Μάξουελ, Ζαλέ, Τιάγκο Μότα, Ματουιντί, Βεράτι (76’ Καμπάιγ), Καβάνι, Ιμπραΐμοβιτς (70’ Λούκας), Λαβέτσι (85’ Παστόρε).
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουίζ, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Όσκαρ (74’ Λάμπαρντ), Αζάρ, Βίλιαν, Σούρλε (59’ Τόρες).