Βαθμολογία

«Με τον Ανδρέα δεν μιλάμε»

Η Σοφία Βόσσου βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό», το πρωί της Δευτέρας, και μίλησε για τις σχέσεις της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και όσα δήλωσε εκείνος για τη συμμετοχή της στο Your Face Sounds Familiar. Σχολιάζοντας τις πρόσφατες σκληρές δηλώσεις του διάσημου παρουσιαστή για τον ΑΝΤ1, η ίδια είπε: «Παιδιά, να σας πω... Εγώ το τρέιλερ δεν το είχα δει, δεν παρακολουθώ τι παίζεται. Δεν συμφωνώ με τον Ανδρέα. Την περασμένη εβδομάδα, μας είχαν εξώφυλλο με τη Μπέττυ Μαγγίρα, κανονισμένο από τον σταθμό. Σήμερα είμαι εδώ... Νομίζω ότι η πίτα είναι μοιρασμένη».

Ωστόσο, στη συνέχεια, η Σοφία Βόσσου συμπλήρωσε: «Από την άλλη, οι πιο νέοι άνθρωποι ας είναι ένα βήμα πιο μπροστά. Εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο παράπονο. Ο Αντρέας ξέρεις πώς είναι... Νευριάζει με κάποια πράγματα. Σε θέματα ιεραρχίας είναι πωρωμένος».

Ακόμα, η ίδια αναφέρθηκε στις σχέσεις της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο σήμερα: «Με αγαπάει πάρα πολύ και εγώ τον αγαπάω πάρα πολύ. Δεν έχει πάψει η αγάπη μας να υπάρχει, απλά έχει αλλάξει χρώματα. Είμαστε πια οικογένεια, φίλοι... », ενώ όταν ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε αν έχει επικοινωνία μαζί του, εκείνη απάντησε: «Δεν μιλάμε βρε Γιώργο μου. Μετά τη στεναχώρια του επέλεξε μια περίοδο μοναξιάς ο Ανδρέας. Δεν είχαμε μιλήσει, δεν είχα ούτε τα τηλέφωνά του – τα άλλαξε. Εγώ την αγαπώ και την υπερβολή του, γιατί αυτός είναι ο Ανδρέας. Δεν μπορεί να αλλάξει, Είναι ο εαυτός του, βγαίνει, εκρηγνύεται...».  

Πηγή: yupiii.gr