Βαθμολογία

Ο Μουζουράκης παραδέχεται...

Ο Πάνος Μουζουράκης είναι πολύ αυθόρμητος και λόγω του χαρακτήρα του πολλές φορές του έχουν κολλήσει διάφορες ταμπέλες, τις οποίες ο ίδιος τις αποποιείται. Ο γνωστός καλλιτέχνης σε πρόσφατη συνέντευξή του στην κυπριακή εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος», μίλησε για το περιστατικό που βίωσε με την Χρυσή Αυγή.

«Νομίζω ότι έπεσα θύμα της παρατραβηγμένης  ανωριμότητάς μου, της άγνοιας κινδύνου, μιας κακής υποκριτικής στιγμής και ενός  παιχνιδιού πολύ πιο μεγάλου από εμένα, όπου δεν ήμουν τίποτα παραπάνω από ένα πιόνι, και που όταν το κατάλαβα ήταν ήδη αργά. Θύματα όμως υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν όσο η αγανάκτηση, η απελπισία, η εφηβική αντιδραστικότητα και όλα τα συναισθήματα της απομόνωσης και της αδικίας, μέσα από οργανώσεις και πολιτικές παρατάξεις  οποιουδήποτε χώρου, καλλιεργούνται για να γίνουν μίσος και φόβος.

Αν καταφέρουμε όμως αυτή τη θέση στην καρδιά μας να τη δώσουμε στην αγάπη… ποιος ξέρει τι ομορφιές μπορεί να προκύψουν. Και δεν είναι εύκολο αυτό, είναι πολύ πιο εύκολο να μισήσεις από το να συγχωρέσεις. Πολύ πιο εύκολο να προσχωρήσεις στο ‘the dark side’, απ’ το να κρατήσεις ‘the force strong with in you’. Αλλά το ξέρεις μέσα σου ότι αν αξίζει κάτι, είναι να είσαι Jedi» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: govastileto.gr