Βαθμολογία

Αντσελότι: «Να δείξουμε προσοχή»

Την προσοχή των παικτών του, ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα της Ρεάλ με τη Ντόρτμουντ για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ επέστησε ο τεχνικός της «βασίλισσας», Κάρλο Αντσελότι.

«Η ατμόσφαιρα είναι καλή, έχουμε κίνητρο, είμαστε πρόθυμοι και ενθουσιασμένοι. Τα έχουμε πάει καλά σε αυτήν την διοργάνωση μέχρι τώρα, δεν έχουμε χάσει κανένα παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας και πρόσθεσε:

«Η Ντόρτμουντ έχει πολλούς τραυματισμούς, τους λείπει ένας σημαντικός παίκτης όπως ο Λεβαντόφσκι, αλλά το στυλ τους είναι το ίδιο. Είναι μια συμπαγής ομάδα που μπορεί να κάνει επικίνδυνες μεταβιβάσεις».

Ο Ιταλός προπονητής συμπλήρωσε: «Πρέπει να δείξουμε την ποιότητα και ικανότητά μας. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ένα επιθετικό παιχνίδι, γιατί χρειαζόμαστε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά επίσης πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις αντεπιθέσεις τους. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει μια πολύ καλή ατμόσφαιρα και αυτό θα μας βοηθήσει».

Για τον τραυματισμό του Μαρσέλο σχολίασε: «Είχαμε ένα μικρό πρόβλημα με τον Μαρσέλο, αλλά ο Κοεντράο είναι φρέσκος και έχει εμπειρία σε αυτό το επίπεδο. Μπορούμε να τον αντικαταστήσουμε χωρίς επιπλοκές. Δεν θα αλλάξει τίποτα γιατί και οι δύο κάνουν την ίδια δουλειά».

Πηγή: zougla.gr