Βαθμολογία

«Φαβορί η Τσέλσι»

Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, στη συνέντευξη Τύπου, πριν την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με την Τσέλσι για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, τόνισε ότι η ομάδα του είναι καλύτερη σε σχέση με πέρυσι, όταν και αποκλείστηκε στους «8» από την Μπαρτσελόνα, αλλά εξέφρασε την άποψη πως οι «μπλε» του Ζοζέ Μουρίνιο παραμένουν το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

«Είμαστε σχεδόν πρωτάρηδες στον θεσμό, ενώ η Τσέλσι έχει αρκετή εμπειρία» δήλωσε ο Σουηδός στράικερ και συνέχισε: «Η εμπειρία είναι πλεονέκτημα για όποιον την έχει και σίγουρα η Τσέλσι έχει περισσότερη από μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε στη θέση που ήταν αυτοί πριν από 8-9 χρόνια.

Η μεγάλη διαφορά με πέρυσι είναι ότι για τους περισσότερους από μας είναι η δεύτερη χρονιά στην ομάδα και έτσι γνωριζόμαστε καλύτερα και έχουμε βελτιωθεί σαν σύνολο. Αγώνες σαν τον αυριανό είναι ευκαιρία για μας να τεσταρούμε τις δυνατότητες μας και να δούμε που βρισκόμαστε».

Σχετικά για το πώς νιώθει δήλωσε: «Νιώθω πάρα πολύ καλά και, για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω ότι αυτή η σεζόν είναι η καλύτερη μου μέχρι στιγμής. Τόσο σωματικά όσο και πνευματικά νιώθω πολύ δυνατός».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας του Παρισιού, Λοράν Μπλαν, δήλωσε: «Έχουμε διαφορετικό στιλ παιχνιδιού από την Τσέλσι, αλλά εμείς θα μείνουμε πιστοί στη φιλοσοφία μας. Αν δεν παίξουμε όπως ξέρουμε, επειδή θα φοβόμαστε ότι θα δεχτούμε τέρμα στην αντεπίθεση, τότε θα έχουμε πρόβλημα. Γνωρίζουμε ότι η Τσέλσι θα προσπαθήσει να "χτυπήσει" στις αντεπιθέσεις, αλλά θα είμαστε έτοιμοι και δεν πρόκειται να παίξουμε μόνο αμυντικά».

Πηγή: zougla.gr