Βαθμολογία

Πήραν στο κυνήγι τον προπονητή της ομάδας τους

Ο προπονητής της Καμπούρ, Ντουάιτ Λοντεβέγκες λογικά θα... μετάνιωσε για την απόφασή του να ανακοινώσει από τώρα ότι στο τέλος της σεζόν αποχωρεί από τον σύλλογο, προκειμένου να αναλάβει τα «ηνία» της Χέρενφεν, όπου θα διαδεχθεί τον Μάρκο Φαν Μπάστεν.

Ο 56χρονος τεχνικός ήταν αρκετά αγαπητός στους φιλάθλους του ολλανδικού συλλόγου (πέρυσι κατάφερε να την ανεβάσει στα «σαλόνια» της «Ερεντιβίζιε», όπου κάνει φέτος πολύ καλή πορεία), ωστόσο η δημοσιοποίηση της συμφωνίας του με τις «καρδιές» Χέρενφεν τον έβαλε στη «δίνη του κυκλώνα».

Περίπου 200 οπαδοί της Καμπούρ βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο της ομάδας για να διαμαρτυρηθούν και να ζητήσουν την άμεση απομάκρυνση του Λοντεβέγκες από την τεχνική ηγεσία της.

Σύμφωνα, όμως, με το πρακτορείο Ρόιτερς, 30 από αυτούς δεν αρκέστηκαν στις λεκτικές διαμαρτυρίες, αλλά εισέβαλαν στο στάδιο, την ώρα που η ομάδα έκανε προπόνηση, και πήραν στο... κυνήγι τον Λοντεβέγκες.

Ο Ολλανδός προπονητής, ο οποίος γεννήθηκε στον Καναδά, κατέφυγε στα αποδυτήρια της ομάδας για να γλιτώσει από τη μήνι των οπαδών, ενώ ο βοηθός του, Χενκ ντε Γιόνκ, προσπάθησε να ηρεμήσει τους εξαγριωμένους φιλάθλους.

Πηγή: zougla.gr