Βαθμολογία

Σκιαγραφώντας τον αντίπαλο της ΑΕΛ στον τελικό

Πλησιάζει η ώρα, που η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τον Πανελευσινιακό το ερχόμενο Σάββατο στον τελικό του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής. Από την μία, η Βασίλισσα αγωνίζεται στον 2ο Όμιλο της κατηγορίας, ενώ η ομάδα της Ελευσίνας παίζει στον 5ο Όμιλο και βρίσκεται δεύτερη στην βαθμολογική κατάταξη.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Στον αντίπαλο της ΑΕΛ, αγωνίζονται αξιόλογοι παίκτες που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στα ελληνικά γήπεδα και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξει ο Παναγιώτης Τζαναβάρας και οι ποδοσφαιριστές του, ούτως ώστε η ΑΕΛ να φτάσει στην νίκη και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο προπονητής του Πανελευσινιακού, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Στράτο Μιχελή, που είναι τιμωρημένος, ενώ πιθανώς θα παρατάξει την ομάδα του με τους εξής ποδοσφαιριστές: Στο τέρμα ο Τσακιρτζίδης, δεξιά ο Στουρνάρας, στόπερ οι Παπαπαναγιώτου και Κουμπαρούδης, αριστερό μπακ ο Πλάτανος, αμυντικά χαφ οι Ριζογιάννης και Μακρίδης, δεξί χαφ ο Κωνσταντινίδης ή ο Ουέλιγκτον, αριστερό χαφ ο Δουκάκης, δεκάρι ο Ρούσεφ και στην επίθεση ο πρώτος σκόρερ της ομάδας φέτος, Νίκος Κουσκουνάς.