Βαθμολογία

Ο τελικός της Γ΄Εθνικής στο gazzetta.tv

Από το www.gazzeta.gr θα μπορούν να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά τον τελικό του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής το Σάββατο το απόγευμα στη Λιβαδειά, όσοι φίλαθλοι της ΑΕΛ δε μπορέσουν να ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας κόντρα στον Πανελευσινιακό.

Αναλυτικά η δημοσίευση αναφέρει: «Το μεγάλο όνομα φέτος στην Γ΄εθνική είναι η ΑΕΚ και από το περασμένο καλοκαίρι όταν για πρώτη φορά θεσπίστηκε από την ΕΠΟ το κύπελλο Γ΄εθνικής φάνταζε ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του! Κι όμως επί… χόρτου τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Ο Αγροτικός Αστέρας έγινε ο… δήμιος της Ένωσης και έτσι ως το τέλος του δρόμου έφτασαν η ΑΕΛ και ο Πανελευσινιακός. Ομάδες που στο παρελθόν έπαιξαν στην μεγάλη κατηγορία, με την ομάδα της Λάρισας φυσικά να έχει γράψει την δική της τεράστια και μοναδική ιστορία!

Η πρώτη και μόνη ως τώρα επαρχιακή ομάδα που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα Ελλάδος, το 1988, ενώ έχει πανηγυρίσει και την κατάκτηση δύο κυπέλλων κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό!

Με την… λάμψη του παρελθόντος και με την ελπίδα για καλύτερες μέρες οι δύο αντίπαλοι κοντράρονται το απόγευμα του Σαββάτου (5 Απριλίου) στις 5μ.μ, στο γήπεδο της Λιβαδειάς για την… κούπα!

Το gazzetta tv έχοντας τα αποκλειστικά δικαιώματα των αγώνων του κυπέλλου της Γ΄εθνικής θα μεταδώσει ζωντανά την αναμέτρηση, με σχόλια, ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου από τους δύο πάγκους και όλα όσα ενδιαφέρουν τους φίλους της ΑΕΛ, του Πανελευσινιακού αλλά και γενικότερα του ποδοσφαίρου!

Όμως και στον… δρόμο προς τον τελικό το gazzetta θα έχει καθημερινά πλούσια ρεπορτάζ από τα δύο… στρατόπεδα, το πως προετοιμάζονται οι ομάδες, αλλά και οι οπαδοί τους που θα ακολουθήσουν στην Λιβαδειά!»