Βαθμολογία

Αποχώρησε ο αντιπρόεδρος του Πανελευσινιακού!

Την αποχώρησή του από τον Πανελευσινιακό ανακοίνωσε ο Νίκος Παπαδάκης, με τον αντιπρόεδρο των «σταχυοφόρων» να κάνει λόγο για προσωπική και αμετάκλητη απόφαση.

Στη επιστολή του αναφέρονται τα εξής: «Αγαπητοί Κύριοι.

Θα ήθελα να αναφερθώ στα εξής παρακάτω:

Ήρθα στην οικογένεια του Πανέλευσινιακού πριν δυόμιση χρόνια περίπου με θάρρος πείσμα και πυγμή.

Ήμουν κύριος σε όλες της οικονομικές υποχρεώσεις που ανέλαβα έως και σήμερα, προσπαθώντας αλλά και κάνοντας μια ανοδική πορεία του σωματίου προς τις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Αναφερόμενος σε έμενα καταθέτω ότι είμαι ένας άνθρωπος που το ποδόσφαιρο δεν το είδα σαν επάγγελμα αλλά σαν τρόπο διαφυγής από την καθημερινότητα της δουλειάς μου ( είναι ένα χόμπι για έμενα ).

Έχοντας πάντα ως κύριο μέλημα σε ότι κάνω να το κάνω σωστά, αυτό φυσικά φαίνεται και από την επαγγελματική μου πορεία ως επιχειρηματίας.

Νομίζω ότι έχει φτάσει το πέρας του χρονικού διαστήματος και αποφασίζω όπως ήρθα κύριος έτσι κύριος και να φύγω με ψηλά το κεφάλι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ασχοληθώ με άλλο σωματείο. Είναι καθαρά προσωπική και αμετάκλητη απόφαση.

Δηλώνω ότι θα απέχω από της δραστηριότητες της ομάδος μέχρι το ΜΑΙΟ που θα γίνουν αρχαιρεσίες νέου Δ.Σ.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλο το περσινό και φετινό Δ.Σ. της ομάδας όλους τους ποδοσφαιριστές, προπονητές, και άλλους παράγοντες σε όλη τη διάρκεια της θητείας μου.

Επίσης οφείλω να ευχαριστήσω και ονομαστικά τους παρακάτω: Γενικοί αρχηγοί : ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΡΑΓΑΖΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΝΤΟΛΑΙΜΑΚΗΣ.

ΠΡΟΠΟΝHΤΕΣ : ΠΕΤΡΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΟΠΟΥΛΗΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, ΓΙΟΖΕΦ ΒΑΝΤΖΙΚ, ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΠΑΝΟΣ.

Υπεύθυνος Ακαδημιών : ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΤΣΑΚΗΣ .

Τον σύνδεσμο Σταχυοφόρων, καθώς και όλους τους οπαδούς που ακολουθούν την ομάδα στα εντός και εκτός παιχνίδια.

Όπως και πάρα πολλούς παράγοντες ακόμα που δεν αναφέρω, αλλά έπαιξαν άξιο ρόλο σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα που ήμουν στην ομάδα.

Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω για την φετινή χρονιά την οικογένεια ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΥΑΛΙΑ, διότι κατά την εισχώρηση στην αντιπροεδρία στήριξε και συνεισέφερε οικονομικά στην ομάδα. Τους εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι και να κάνουν από εδώ και πέρα και εύχομαι η γνωριμία αυτή να παραμείνει διαχρονική.

Δεν θα μπορούσα να ξεχάσω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς που συνεισέφεραν οικονομικά, μα προπαντός τα Ελληνικά Πετρέλαια (Ε.Λ.Π.Ε.) και το Δήμο Ελευσίνας που στήριζαν, στηρίζουν και θα στηρίζουν την ομάδα».