Βαθμολογία

Ατομικό ο Πλιάγκας, προληπτικά εκτός ο Τσεμπερίδης

Στην τελική ευθεία έχει περάσει από σήμερα η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον τελικό κυπέλλου Γ’ Εθνικής που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στο γήπεδο Λειβαδιάς κόντρα στην ομάδα του Πανελευσινιακού (17:00). Η προπόνηση την Τρίτη το πρωί διεξήχθη στο γήπεδο της Γιάννουλης όπου και είναι σε εξαιρετική κατάσταση κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ανθρώπους της ΑΕΛ.

Ο τεχνικός της «Βασίλισσας» Παναγιώτης Τζαναβάρας δούλεψε αρκετά πάνω σε ασκήσεις ταχυδύναμης αλλά και τακτικής ώστε να προετοιμάσει την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Πλιάγκας έκανε και σήμερα ατομικό (ακολούθησε και ένα πολύ μικρό κομμάτι της προπόνησης στο τέλος) και από αύριο θα ανεβάσει στροφές ώστε να διαπιστωθεί το επίπεδο που είναι και αν τελικά θα είναι στα πλάνα για το ματς του Σαββάτου.

Προληπτικά δεν προπονήθηκε ο Τσεμπερίδης (ενοχλήσεις στον δικέφαλο) αλλά η κατάστασή σου δεν εμπνέει ανησυχία. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί μέχρι την Παρασκευή.

*Την προπόνηση παρακολούθησε και ο πρόεδρος της Δήμητρας Γιάννουλης κ. Ηλίας Κουλουψούζης μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας θέλοντας να δούνε από κοντά πως δουλεύει μια επαγγελματική ομάδα και παράλληλα ώστε να προετοιμαστούν καλύτερα για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.