Βαθμολογία

Εγκρίθηκαν τα σχέδια για την ανακατασκευή του Δημ. Σταδίου Αγιάς!

Την Δευτέρα 31/03/2014 στις 21:00 στο Δημαρχείο Αγιάς εν όποιων του Δημάρχου Αγιάς κ. Γκουντάρα, του Προέδρου του Δωτιέα κ. Γκλέτο, του Γενικού Διευθυντή κ. Στεργιάκη Αχιλλέα και του χορηγού της κ. Ποτούλη, υπογράφηκε η σύμβαση για την ανακατασκευή του Δημοτικού Σταδίου της Αγιάς. Το κόστος της ανακατασκευής ανέρχεται στις 132.000 ευρώ και έχει ενταχτεί στο πρόγραμμα Leader.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουνε μετά το τέλος των υποχρεώσεων του Δωτιέα, δηλαδή στις 26/5/2014. Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή κερκίδων (500 άτομα), σκέπαστρο, αποδυτήρια, γυμναστήριο, γραφεία της ομάδας, μπουτίκ, δημοσιογραφικά θεωρία, κυλικείο, VIP room, έναν μικρό χώρο σαν μουσείο για την ομάδα, καινούργιος χλοοτάπητας, βοηθητικός γήπεδο και την κατασκευή ταρτάν γύρω από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο κ. Γκουντάρας δήλωσε: Είναι ένα έργο που θα δώσει πνοή στον αθλητισμό, πιστεύουμε στην ομάδα και στα ταλέντα του Νομού μας. Είναι ένα έργο σε δύσκολές οικονομικές συγκυρίες, αλλά αυτό που προέχει είναι το καλό για τον τόπο μας, το έργο είναι κατά 60% χρηματοδοτούμενο από το Leader.

Ο κ. Γκλέτος δήλωσε: Ευχαριστούμε τον Δήμο για το έργο αυτό, με αυτό το έργο αναβαθμίζεται η ομάδα και σε άλλους τομείς. Με προσωπικές θυσίες, αλλά και του κόσμου της Αγιάς φτάσαμε την ομάδα εώς εδώ. Με το έργο αυτό μεγαλώνει η ομάδα της πόλης.

Ο κ. Στεργιάκης δήλωσε: Αυτό είναι ένα έργο ζωής για τον Δωτιέα για άλλα 60 χρόνια. Δεν θέλω να προσθέσω κάτι άλλο.

Ο κ. Ποτούλης δήλωσε: Βαδίζουμε σε άλλη εποχή, αναβαθμιζόμαστε σε όλους τους τομείς. Το καινούργιο γήπεδο θα είναι το ορμητήριο για ένα καλύτερο αύριο για τον Δωτιέα. Ευχαριστώ από καρδιάς τον κ. Γκουντάρα.