Βαθμολογία

Μοναδικό ερωτηματικό ο Πλιάγκας…

Μετά τη νίκη στην Κοζάνη, η προσοχή όλων στο στρατόπεδο της ΑΕΛ έχει στραφεί στην αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου στην Λειβαδιά κόντρα στον Πανελευσινιακό στον μεγάλο τελικό κυπέλλου της Γ’ Εθνικής (17:00). Σήμερα το πρωί οι παίκτες που αγωνίστηκαν χθες έκαναν ένα χαλάρωμα ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά στο «Γ. Μητσιμπόνας».

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό μετά από αυτό το «διπλό» και όλοι ετοιμάζονται με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για το προσεχές ματς. Παράλληλα και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας έχει βελτιωθεί αισθητά και αυτό είναι κάτι που χαροποιεί άπαντες, αφού η ομάδα μετά από καιρό κάνει τα αυτονόητα.

Η προπόνηση αύριο θα γίνει ξανά πρωί, στο γήπεδο της Γιάννουλης αυτή τη φορά όμως. Οι μέρες είναι περιορισμένες, αφού προπονήσεις θα γίνουν μέχρι την Παρασκευή και εν συνεχεία θα βγει η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λειβαδιά για διανυκτέρευση, όπως συμβαίνει σε όλα τα ματς την ΑΕΛ φέτος.

Το μοναδικό πρόβλημα ακούει στο όνομα Δημήτρης Πλιάγκας που σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω του προβλήματος που έχει στο γόνατο και όλα θα ξεκαθαρίσουν για το αν θα μπορεί να υπολογίζεται στα μέσα της τρέχουσας εβδομάδας. Να θυμίσουμε πως το πρόβλημα για τον Λαρισαίο έγινε εντονότερο μετά το ματς με τον Οικονόμο, μιας και το είχε και παλιότερα.

Σχετικά με την διάθεση των εισιτηρίων του τελικού θα γίνουν γνωστά περισσότερα μέχρι αύριο το μεσημέρι.