Βαθμολογία

Θα ξεχαστεί γρήγορα

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα τελείωσε η αναμέτρηση της Νεάπολης, ανάμεσα σε Ηρακλή Λάρισας και Φαλανιακό, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να πετύχουν κάποιο τέρμα, ενώ χαρακτηριστικό είναι και το γεγονός ότι δεν δημιουργήθηκαν και πολλές ευκαιρίες για γκολ. Το θέαμα δεν ήταν καλό και το παιχνίδι από πλευράς ποιότητας θα το χαρακτηρίζαμε επιεικώς μέτριο.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Ο Ηρακλής απείλησε πρώτος όταν στο 3’ ο Ντελόπουλος επιχείρησε ένα σουτ, το οποίο όμως πέρασε άουτ. Στο 17’ ο Μπέης έβγαλε μια σέντρα για τον Φιλίππου και αυτός επιχείρησε ένα σουτ, με την μπάλα να χτυπάει σε πόδια αντίπαλου αμυντικού και να απομακρύνεται.

Η επόμενη καλή στιγμή στο παιχνίδι, ήρθε στο 40’ όταν ο Γωγάκος έκανε ένα σουτ, με την μπάλα να περνάει όμως πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μαγαζιώτη. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι κύλησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, με τις δύο ομάδες να περιορίζονται σε παιχνίδι κέντρου, ενώ έγιναν αρκετά λάθη και από τις δύο πλευρές.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ηρακλής Λάρισας(Τάκης Παραφέστας): Μαγαζιώτης, Κασνακούδης, Ζιούστης, Τσέλιγκας, Παραφέστας, Ντελόπουλος, Φιλίππου(83’ Θεοδώρου), Σάββας, Μπέης(71’ Κοτούμπας), Μπάρδας, Λουκανίκας(52’ Χατζής).

Φαλανιακός(Τάκης Παραφέστας): Μιγδάνης, Παύλου, Πανταζής, Κολοβός Κ., Πολύζος, Βαρσάμης, Γωγάκος(81’ Κόκκινος), Σέσι, Σαχίνι(88’ Φραγκογούλας Β.), Μανακούσιος, Παπαδόπουλος(90’ Καρανάσιος).