Βαθμολογία

Το Λαρισινό ντέρμπι ο Δωτιέας Αγιάς!

Α.Ο. ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ - Α.Ο. ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ 2-0

Η ομάδα του Δωτιέας Αγιάς πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη την Κυριακή το απόγευμα, αφού κέρδισε τον Μαχητή Τερψιθέας με σκορ 2-0 και σίγουρα ανέβηκε σημαντικά στον βαθμολογικό πίνακα στην προσπάθεια που κάνει να σωθεί όσο νωρίτερα μπορεί στον φετινό 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Από την άλλη ο Μαχητής σίγουρα θα παλέψει μέχρι τέλους αφού έχει και αυτός τον ίδιο στόχο. Παρουσία πολλών φιλάθλων το ματς…

Το φιλμ του αγώνα

4' Καλό σουτ από τον Τσιρογιάννη, μόλις άουτ.

12' Ο Πατσαβούρας σπάει ωραία την μπάλα στο Νικούλη κάνει το σουτ αλλά χλιαρό.

14' Ο Τσατσαλίδη περνάει τον τερματοφύλακα δίνει στον Σιμούλη αλλά δεν μπορεί να κάνει το σουτ, στην επανάληψη την μπάλα ο Λώττας που κάνει σέντρα κεφαλιά ο Τσατσαλίδης λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

16' Ο Πατσαβούρας από δεξιά σπάει στον Νικούλη κάνει το σουτ και η μπάλα αποκρούεται από τα πόδια του Λαμπρόπουλου δοκάρι και στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.

22’ Ωραία ενέργεια από τον Πατσαβούρα από δεξιά, που σέντραρε, ο Γκαλίτσιος έδιωξε ωραία με το κεφάλι, όμως στην συνέχεια το σουτ του Λιλλολάρι, μπλόκαρε ο Λαμπρόπουλος.

Σέντρα σουτ του Λώττα με το δεξί, από πλάγια στην φάση ο Τσατσαλίδης ο οποίος δεν βρίσκει την μπάλα και καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

42' Καλό σουτ του Σαββίδη μπλοκάρει στην γωνία του ο Λαμπρόπουλος.

51' Ο Πατσαβούρας τετ α τετ κάνει το σουτ και ο Λαμπρόπουλος με το ένα χέρι αποκρούει την μπάλα.

58' Κόρνερ εκτελεί ο Λώττας, ο Σιμούλης το σουτ μόλις άουτ.

70' Ο Λώττας τροφοδοτεί τον Τσατσαλίδη ο οποίος κάνει το σουτ, η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στα χέρια του Μπαταβάνη.

73’ Ο Νικούλης έβγαλε ωραία δεξιά στον Σαββίδη ο οποίος έκανε την σέντρα, ο Πατσαβούρας προσπάθησε να κοντρολάρει στην μικρή περιοχή και αυτό έδωσε χρόνο στον Βαλαώρα να διώξει την μπάλα κόρνερ.

86’ Ο Τσατσαλίδης έκλεψε πάσαρε στον Χατζηλιάδη αυτός με μια στον Λώττα που τριπλάρει και τον τερματοφύλακα και πέτυχε το 2-0.

89’ Από κόρνερ του Κυριάκου, κεφαλιά του Παυλόπουλου, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Λαμπρόπουλος.

90’+4’ Σουτ του Λώττα από μακριά, με τον Μπαταβάνη εκτός θέσης, άουτ.

Α.Ο. Δωτιέας Αγιάς (Σωτήρης Αντωνίου): Λαμπρόπουλος, Ριζούλης (55’ Λούγκος), Σιμούλης(82’ Νταγιάντας), Τσανάκας, Γκαλίτσιος, Πετρουζέλης, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Βαλαώρας, Λώττας, Τσιρογιάννης (75’ Χατζηλιάδης).

Μαχητής Τερψιθέας (Νίκος Σταυροθεόδωρος): Μπαταβάνης, Λιλλολάρι, Παγκαρλιώτας (84’ Κουρούκας), Φλώρος (46’ Παυλόπουλος), Μπουροζίκας, Νικούλης, Σαββίδης, Μολάς, Κρεββατάς (78’ Μαλάκος), Κυριάκος, Πατσαβούρας.

*Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι: Λώττας, Σιμούλης από Δωτιέα και ο Μολάς από Τερψιθέα.

Διαιτητική τριπλέτα: Μολιχιτούδης Σ., Νατσιόπουλος Δ., Παπαδόπουλος Π. (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας).