Βαθμολογία

Ισοπαλία στα Φάρσαλα

Από ένα γκολ πέτυχαν Αχιλλέας Φαρσάλων και Ηρακλής Χάλκης, με αποτέλεσμα να μείνουν στο ισόπαλο 1-1, σε ένα παιχνίδι που πάντως ήταν αρκετά θεαματικό με τις δύο ομάδες να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο, που ικανοποίησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 30’ με τον Μαργαριτόπουλο, που με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 41’ με τον Χρήστο Βογιατζή να κάνει το 1-1.

Από την πλευρά του Αχιλλέα, ευκαιρίες να πετύχουν γκολ είχαν οι Μαργαριτόπουλος, Μπένος, Γκατζόγιας και Παλαμίδας, ενώ για τον Ηρακλή ευκαιρίες έχασαν οι Ρέψης και Καφφές.

Αχιλλέας Φαρσάλων(Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Τσιανάκας, Μακρής, Λυμπέρης, Πατσιούρας, Τσιούλης(55’ Παλαμίδας), Αντωνιάδης, Μαργαριτόπουλος, Γκατζόγιας, Μπένος, Θεοχάρης(70’ Παπαγεωργίου).

Ηρακλής Χάλκης(Νίκος Ανδρέου): Φαρμάκας, Καφφές(89’ Θυμάκης), Γουργιώτης, Τσίρκας, Αλμυρούλης, Κουσιώρας Ν., Κουσιώρας Κ.(80’ Πρίφτης), Μάνης, Βογιατζής Χρ., Τζατζάκης(60’ Παπαδημητρίου), Ρέψης.