Βαθμολογία

Πανηγυρικά πρωταθλήτρια η Δήμητρα Γιάννουλης!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (0-3)

Η 29η αγωνιστική του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος έκρινε ουσιαστικά τον πρωταθλητή της κατηγορίας, 4 αγωνιστικές πριν το φινάλε αυτής, πετυχαίνοντας πρόωρα το νταμπλ η ήδη κυπελλούχος ΕΠΣΛ Δήμητρα Γιάννουλης.

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Το παιχνίδι της Φιλιππούπολης ανάμεσα στον Απόλλωνα και τη Δήμητρα δεν στέφθηκε από αγωνιστικά εύσημα, καθώς οι 2 αντίπαλοι δεν έπαιξαν ποιοτικό και όμορφο ποδόσφαιρο, υπήρξε ωστόσο η ουσία του αποτελέσματος που αποδίδει και μαθηματικά πλέον τον τίτλο του πρωταθλητή στην ομάδα της Γιάννουλης, η οποία πέτυχε 3 τέρματα επί του φιλότιμου αντιπάλου, παλεύοντας ο δεύτερος και διεκδικώντας τους απαραίτητους για τη σωτηρία του βαθμούς.

Οι παίχτες των Γ. Μπουρνάκα – Β. Μπακογιάννη ήταν σαφώς καλύτεροι από το νεανικό συγκρότημα του Ν. Αργυρούλη, παίζοντας πιο υπεύθυνα και πιο ουσιαστικά, πετυχαίνοντας το πρώτο τους τέρμα (0-1) μόλις στο 6΄ με τον Σπανό, καθώς ο επιθετικός της Γιάννουλης αξιοποίησε με εύστοχο τρόπο κοντινή πάσα του Παναγιωτίδη. Ο ίδιος παίχτης σημείωσε το 0-2 με πλασέ στο  69΄ μετά από πάσα του Μπαρούτα. Το τελικό σκορ 0-3 διαμόρφωσε ο Τζιόλας στο 76΄ με σουτ από τη γραμμή σχεδόν της περιοχής του Απόλλωνα.

Άλλες καλές στιγμές για τους νικητές υπήρξαν στο 11΄ με τον Σπανό, στο 42΄ με μακρινό σουτ του Παναγιωτίδη, το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπάκαρος και στο 57΄ με σουτ από πλάγια θέση του Πότση, αποκρούοντας ξανά ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 2΄ με καλοχτυπημένο φάουλ του Τσακμακίδη, περνώντας η μπάλα ελάχιστα άουτ, στο 36΄ με σουτ του Καρβούνη, που δεν είχε επιτυχή κατάληξη, στο 38΄ με δυνατό σουτ του Τσακμακίδη, αποκρούοντας σωτήρια σε κόρνερ ο τερματοφύλακας Παναγιωτόπουλος και στο 87΄ με μακρινό σουτ του Αντωνόπουλου, καταλήγοντας η μπάλα άουτ.

Την αναμέτρηση στη Φιλιππούπολη παρακολούθησαν 120 περίπου θεατές, πανηγυρίζοντας με το τελικό σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή, παίχτες, προπονητές, διοικητικοί και φίλαθλοι της Γιάννουλης για τη νίκη της ομάδας και την ουσιαστική κατάκτηση του πρωταθλήματος (θα αναφερθούμε εκτενώς σε άλλο ρεπορτάζ).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ν. Αργυρούλης): Μπάκαρος, Σάλα (64΄ Πρίφτι), Ραμπέλι, Εμμανουήλ, Παππάς, Σούλι, Κολοβός, Αντωνόπουλος, Βακαλάς (46΄ Γερονάτσιος), Τσακμακίδης (71΄ Μαρουδής), Καρβούνης.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Γ. Μπουρνάκας – Β. Μπακογιάννης): Γκικούδης, Φατούρας, Μπαρούτας, Κοντοδήμος, Σουφχάρας, Γεωργούλας, Μακανίκας (77΄ Θώμος), Μανάκας, Πατσιωτός, Κοταρέλας (88΄ Τέγος), Σπανός (90΄ Γκαλγκανόπουλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσιρίκας, Γκαρέλης, Δήμου.