Βαθμολογία

Υπόθεση ενός ημιχρόνου για τον Φιλοκτήτη

Σε ένα ημίχρονο κατάφερε να καθαρίσει το παιχνίδι και να πάρει το τρίποντο της νίκης ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας, που κέρδισε με σκορ 2-0 το Αβέρωφ και βρίσκεται στην έκτη θέση με 50 βαθμούς. Από την άλλη το Αβέρωφ έχασε ευκαιρίες να πετύχει κάποιο τέρμα, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Στο 20’ ο Δαλαμπύρας επιχείρησε ένα σουτ, με τον Μπουρονίκο να αποκρούει αρχικά, αλλά στην επαναφορά ο Σενκάι κατάφερε να σκοράρει και να κάνει το 1-0.

Το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Δημήτρη Τσέτσιλα, ήρθε δέκα λεπτά αργότερα με σουτ του Καραμπάλιου μέσα από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι είχαν επίσης ευκαιρίες με τους Λάιο και Δαλαμπύρα, ενώ η ομάδα της Λάρισας απείλησε Τσαντζαλή και τον Γιώργο Ελευθέρογλου, που έχασε τρεις πολύ σημαντικές ευκαιρίες.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας(Δημήτρης Τσέτσιλας): Γεωργούλας, Πλατσάς, Σελήνης, Πενίκης, Κατσιάνος, Παπαηλίας, Καραμπάλιος(82’ Πασιάς), Σενκάι(84’ Καρβούνης), Γκουντάρας(60’ Ντούμος), Δαλαμπύρας, Λάιος.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ(Γιάννης Αλεξούλης): Μπουρονίκος, Κλεισιάρης, Καφφές Ζ., Λισγάρας, Περδίκης, Βαΐτσης, Καψάλης, Κίτσιος(65’ Καφφές Σ.), Μπάρδας Κ.(50’ Μητρακούλης), Τσαντζαλής, Ελευθέρογλου Γ.(60’ Μπάρδας Β.).