Βαθμολογία

Κατέρρευσε μετά το ματς ο τερματοφύλακας του Αργυροπουλίου!

Ο σοβαρός τραυματισμός του τερματοφύλακα της Δόξας Αργυροπουλίου Αστέριος Μαχτσεβάνος (του Αλκιβιάδη) σημάδεψε στο τέλος το παιχνίδι που διεξήχθη στο Καλοχώρι ανάμεσα στην Αναγέννηση Καλοχωρίου και την Δόξα Αργυροπουλίου (2-0). Συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας τραυματίστηκε στο 35’ καθώς έπεσε και έπιασε το πέναλτι για την ομάδα του (χτύπησε στον αυχένα). Αν και η γιατρός του είπε να μην συνεχίσει το ματς, διότι κινδύνευε η σωματική ακεραιότητα, ο ίδιος με κίνδυνο έπαιξε μέχρι το φινάλε, όπου και κατέρρευσε!

Της Βάσως Γκατζούλη

Μετά το ματς ο κίπερ του Αργυροπουλίου έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Αξίζει να αναφέρουμε πως ήταν ο MVP του ματς καθώς απέκρουσε 3-4 καλές ευκαιρίες για γκολ. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να του ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση και περαστικά. Ξεκινώντας το παιχνίδι και οι δύο ομάδες μπήκαν αποφασιστικά μέσα στο γήπεδο καθώς καίγονταν για τους βαθμούς.

Έπαιξαν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, έχοντας και οι δύο ομάδες ευκαιρίες για γκολ. Στο 41’ έγινε το 1-0 για τους γηπεδούχους με ωραία κεφαλιά του Μάρκου Κωσταντή, από το 32’ όμως η ομάδα του Αργυροπουλίου έπαιζε με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Τζανέκας. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν πάρα πολύ για να φέρουν το ματς στα ίσα, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες, αλλά είχαν και αριθμητικό μειονέκτημα και τον τερματοφύλακά τους τραυματισμένο. Στο 87’ το Καλοχώρι κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι: Μάρκου Κ., Σαμπάνης και Λιούσκας ενώ για τους φιλοξενούμενους διακρίθηκαν εκτός του τερματοφύλακα και ο Μπαχτσεβάνος Αστέριος του Χρήστου, ο Σκούπρας και Τσιάγκος. Επικίνδυνος ο αγωνιστικός χώρος στο Καλοχώρι, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες με μπάρες με νερά!

Το φιλμ του αγώνα

20’ Σέντρα του Σαμπάνη, στην πορεία της μπάλας βγήκε ο Σπυρόπουλος έκανε το σουτ με υπερένταση απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

30’ Από πάσα του Λιούσκα, η μπάλα έφτασε στον Μάρκου Κ., έκανε το σουτ, απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

32’ Από κόρνερ του Καλοχωρίου, πήρε την κεφαλιά ο Λίτσιος, απέκρουσε ο τερματοφύλακας ασταθώς, στην επαναφορά η μπάλα πήγε στον Λιούσκα, εκεί έβαλε το χέρι του ο Τζανέκας, όπου και πήρε την κόκκινη κάρτα, πλάσαρε ο Σαμπάνης, έβαλε γκολ αλλά ακυρώθηκε, δίνοντας πέναλτι.

33’ Ο Μάρκου Κ. χτύπησε το πέναλτι, απέκρουσε ο τερματοφύλακας σε κόρνερ.

35’ Ο Σπυρόπουλος από πλάγια δεξιά έκανε ένα ωραίο σουτ η μπάλα άουτ.

41’ Από ελεύθερο του τερματοφύλακα του Αργυροπουλίου, ο Λίτσιος πήρε την κεφαλιάς και αυτός με την σειρά του έδωσε την μπάλα στον Μάρκου ο οποίος με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0.

52’ Ωραίος συνδυασμός του Τσιάγκου με τον Ντιντόκα, ο τελευταίος έκανε το σουτ, πολύ δύσκολα απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

62’ Ο Έξαρχος Θ., έπιασε ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή και ο τερματοφύλακας έκανε θεαματική απόκρουση.

73’ Ο Λιούσκας βρεθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα ο οποίος απέκρουσε ιδανικά.

87’ Ο Λιούσκας έκανε τη σέντρα, πήρε την κεφαλιά ο Μάρκου Κ. απέκρουσε ο τερματοφύλακας ασταθώς, ξανά σούταρε και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Αναγέννηση Καλοχωρίου: Μαρδάνης, Σαμαράς, Καπετάνι (55’ Χατζηγιάννης), Λίτσιος, Έξαρχος Θ., Σαϊτης (80’ Μούμος), Σαμπάνης, Σπυρόπουλος (60’ Καραϊσκος), Λιούσκας, Μάρκου Κ, Μάρκου Β.

Δόξα Αργυροπουλίου: Μπαχτσεβάνος Α., Μπαχτσεβάνος Α. (του Χρήστου), Γκατζούλης, Μεσημέρης, Σκούπρας (80’ Κερκίνης), Σουλιώτης, Κόκκορας, Τζανέκας, Τσούτσας Α., Τσιάγκος (53’ Μπούρας), Ντιντόκα (62’ Τσούτσας Β.).

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης, Ζάχος, Χατζηλιώντας.