Βαθμολογία

Φύλακας άγγελος ο Τζουβάρας

Φύλακας άγγελος κυριολεκτικά αποδείχτηκε ο Τζουβάρας για την Νίκαια, αφού κατάφερε με τις αποκρούσεις του να κρατήσει το μηδέν για την ομάδα του στην νίκη της επί του Βλαχογιαννίου με σκορ 2-0. Μάλιστα, κατάφερε να αποκρούσει και πέναλτι που κέρδισε η αντίπαλη ομάδα στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.

Η Νίκαια κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 43ο λεπτό, όταν ο Νούσιος με όμορφη προσωπική ενέργεια και αφού απέφυγε δύο αντιπάλους νίκησε τον Βακουφτσή και έκανε το 1-0 που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 58’ όταν ο Στατήρης έβγαλε με ωραία πάσα τον Χριστοδούλου σε θέση βολής κι αυτός έκανε το 2-0. Στο 60’ ο Χριστοδούλου με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, με την μπάλα να σκάει στο έδαφος μέσα από την γραμμή του τέρματος, όπως ισχυρίζονται οι άνθρωποι της Νίκαιας. Δύο λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης βγήκε τετ α τετ με τον Βακουφτσή, έσκαψε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα του Βλαχογιαννίου, αλλά την έστειλε άουτ.

Από εκεί και πέρα, το Βλαχογιάννι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο παιχνίδι και απείλησε να πετύχει γκολ, αλλά ο Τζουβάρας ήταν παρών. Στο 70’ ο Αλεξίου έδωσε την μπάλα στον Λιόλιο κι αυτός από το ύψος της περιοχής την έστειλε άουτ. Στο 85’ ο Αθανασούλης έκανε μια κεφαλιά, αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν σε κόρνερ. Στο 88’ το Βλαχογιάννι κέρδισε πέναλτι για χέρι αντίπαλου αμυντικού. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λιόλιος, όμως ο Τζουβάρας απέκρουσε την μπάλα. Στο 89’ ο Κοντοθανάσης σούταρε, αλλά σημάδεψε το δοκάρι της εστίας της Νίκαιας με αποτέλεσμα το παιχνίδι να τελειώσει με το 2-0 υπέρ των γηπεδούχων.

ΑΕΔ Νίκαιας(Μίλτος Ζιάκας): Τζουβάρας, Καραμπούζης, Χονδρονάσιος, Ανδρέου, Ψαρούλης, Μπακαρτζής(75’ Γκατζούλης Δ. λ.τ.), Στατήρης, Χρηστίδης, Νούσιος, Χριστοδούλου(65’ Γκατζούλης Λ. λ.τ.), Μπούκας(65’ Σιαμαντούρας λ.τ.).

Δόξα Βλαχογιαννίου(Νίκος Φακίτσας): Βακουφτσής, Αλεξίου, Κόκας, Καρατζιώλης, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Λιόλιος, Κοντοθανάσης, Ξεφτέρης(73’ Βάλλας), Τασιούλης(73’ Γκουρομπίνος), Σεΐζης(46’ Αθανασούλης).