Βαθμολογία

Τζαναβάρας: «Αυτή είναι η ΑΕΛ»

Μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα της ΑΕΛ στην Κοζάνη ο τεχνικός της «Βασίλισσας» Παναγιώτης Τζαναβάρας τόνισε: «Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη για την στιγμή που βρισκόμαστε. Και μετά τα τελευταία ανεπιτυχή ή άτυχα αποτελέσματα που είχαμε μας δίνει και καλή ψυχολογία, μας δίνει χρόνο για καλύτερη δουλειά και μας βγαίνει αυτό που θέλαμε. Πρεσάραμε πολύ καλά την Κοζάνη που είναι μια αξιόλογη ομάδα, ευτυχήσαμε νωρίς να πετύχουμε τέρμα και σιγά – σιγά νομίζω ότι επιβάλαμε τον ρυθμό μας και φτάσαμε σε αυτή την πολύ σημαντική νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, περάσαμε δύσκολες εβδομάδες τελευταία, η ομάδα ήταν λίγο σε κακή φόρμα, νομίζω πως μέσα από τις προπονήσεις ότι είμαστε καλύτερα και φάνηκε και σήμερα μέσα στο γήπεδο. Χρειάζεται να βελτιώσουμε και άλλο το παιχνίδι μας σε διάφορους τομείς και αυτό θα κάνουμε.

Μας περιμένουν ακόμη αρκετά παιχνίδια, τώρα έχουμε τον τελικό του κυπέλλου το Σάββατο και μετά να σταθούμε πάλι στο πρωτάθλημα για να φτάσουμε εκεί που πρέπει να φτάσουμε και να κατακτήσουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξή του, τον θέλουμε κοντά, κάποιες στιγμές καταλαβαίνω όπως την προηγούμενη Κυριακή, ότι μπορεί να πληγωθεί, σήμερα όμως νομίζω ανταμείψαμε τις φιλοδοξίες τους και τις δικές μας. Αυτή είναι η ΑΕΛ και νομίζω πως μπορούμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Συγχαρητήρια στην Κοζάνη, καθαρή ομάδα, δυνατή ομάδα καλή συνέχεια εύχομαι.

Αγωνιστικά τι άλλαξε;

«Καταρχήν η ένταση και ο ρυθμός, ένιωθα ότι η ομάδα δεν είχε ρυθμό ένταση και ρυθμό, μετά το πάθος και κάποια τεχνικοτακτικά στοιχεία που χρειαζότανε και να υποστηρίξουμε το σύστημα που παίζουμε. Νομίζω δείξαμε αρκετή βελτίωση, έχουμε όμως ακόμη πολύ δουλειά».

Για την παρουσία του Πατινιώτη…

«Εγώ δεν τον ήξερα τον Πατινιώτη, όπως δε ήξερα αρκετούς νέους παίκτες, ήξερα λίγο τους πιο έμπειρους. Βλέποντάς τον όμως στις προπονήσεις κατάλαβα πως αυτός ο παίκτης είναι ένα δυνατό χαρτί για την ομάδα και τον έβαλα να παίξει και μας δικαίωσε και μπράβο του».