Βαθμολογία

«Με την ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα!»

Την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, μέχρι η Ενωση να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα, εξέφρασε ο Μπρούνο Τσιρίλο. Οι δηλώσεις του στην ιταλική ιστοσελίδα "Reggio Calabria".

«Όλα καλά προς το παρόν. Γύρισα στην Ελλάδα μετά την εμπειρία μου στην Κύπρο και την Γαλλία. Αυτό το καλοκαίρι μίλησα με την ΑΕΚ και είπα αμέσως το ναι. Νομίζω ότι ξέρετε πως την περασμένη σεζόν, λόγω οικονομικών προβλημάτων, η ΑΕΚ υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία. Τώρα είμαστε πρώτοι και αν όλα πάνε καλά, του χρόνου θα παίζουμε στη δεύτερη κατηγορία.

Είχα υπέροχες αναμνήσεις τα πρώτα δύο χρόνια μου εδώ. Οι εμπειρίες ήταν όλες θετικές, εκτός από την Κύπρο, αφού έπαιξα κόντρα σε εξαιρετικές ομάδες στην Ισπανία και στη συνέχεια στην Ελλάδα, όπου έκανα πραγματικότητα το όνειρό μου να παίξω στο Champions League και στο Europa League. Μετά είχα την ευκαιρία να παίξω σε μία εξαιρετική ομάδα, όπως είναι η Μετς.

Σίγουρα να κλείσει καλά αυτή η σεζόν και θα συνεχίσω ακόμη μια χρονιά. Στη συνέχεια θα δούμε. Ίσως σας αφήσω με μια άνοδο στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας».