Βαθμολογία

Τον Σεπτέμβριο έρχεται το iPhone 6!

Επαναλαμβάνοντας τη ρουτίνα του μάρκετινγκ που θέλει πρώτα να δημοσιοποιούνται μια σειρά από πληροφορίες και έπειτα να παρουσιάζει τα νέα προϊόντα της με το τέλος του καλοκαιριού, η Apple έκανε εμμέσως γνωστό το πρωί της Παρασκευής πως τον Σεπτέμβριο θα λανσάρει το νέο της iPhone, όπως ανέφερε η ενημέρωση του δείκτη Nikkei στο Τόκιο.

Η συσκευή, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, θα λέγεται κατά πάσα πιθανότητα iPhone 6 και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο φορμά: με οθόνη, 4,7 ή 5,5 ιντσών, δηλαδή σημαντικά μεγαλύτερη από τα υφιστάμενα μοντέλα.

O αμερικανικός κολοσσός των συσκευών υψηλής τεχνολογίας έχει ήδη παραγγείλει τις νέες οθόνες στην ιαπωνική βιομηχανία ηλεκτρικών ειδών Sharp καθώς και στη νοτιοκορεατική LG. 

H οικονομική εφημερίδα της Ταϊβάν, Commercial Times, είχε αναφέρει πριν από λίγες ημέρες ότι η βιομηχανία Semiconductor Manufacturing Co έχει ήδη αρχίσει την παραγωγή των τσιπ για τα νέα iPhone.

H Apple κυκλοφόρησε το iPhone5 τον Σεπτέμβριο του 2012 και τις δύο νέες εκδοχές του 5S και 5C ακριβώς έναν χρόνο μετά. Η αύξηση του μεγέθους της οθόνης θεωρείται πως είναι μια απάντηση της αμερικανικής εταιρείας στον ανταγωνισμό από τη Samsung και την κινεζική HTC.