Βαθμολογία

Στεργιάκης: «Από την γιορτή, δεν πρέπει να λείπει κανείς»

Ο Γενικός Διευθυντής του Δωτιέα Αγιάς Αχιλλέας Στεργιάκης μίλησε λίγο πριν το τοπικό ντέρμπι με τον Μαχητή Τερψιθέας. Αναλυτικά τόνισε:

Πως βλέπεις από την μεριά σου, να αγωνίζεται η παλιά σου ομάδα με την καινούργια;

«Προσωπικά, θέλω να αντιμετωπίζω το παιχνίδι σαν όλα τα άλλα, ο συναισθηματισμός μου, πρέπει να περάσει σε δεύτερη μοίρα».

Πως βλέπεις το τοπικό ντέρμπι;

«Ένα τοπικό ντέρμπι πάντα έχει ενδιαφέρον, οι ποδοσφαιριστές, το αντιμετωπίζουνε διαφορετικά από άλλα παιχνίδια, ο φίλαθλος κόσμος είναι περισσότερος για να θαυμάσει δύο ομάδες του Νομού, η δημοσιογραφική κάλυψη είναι μεγαλύτερη και φυσικά η διοίκηση κάνει το παν για την καλύτερη φιλοξενία, την ομαλή εξαγωγή του, ώστε όλα να είναι στην εντέλεια, με λίγα λόγια ένα τοπικό ντέρμπι είναι η γιορτή του ποδοσφαίρου».

Η ομάδα σου πιστεύεις ότι μπορεί να κατακτήσει την νίκη σε αυτό το ντέρμπι;

«Αυτό είναι το ζητούμενο, η ομάδα καλείτε να κατακτήσει τους 3 βαθμούς για να βάλει γερές βάσεις για την σωτηρία της, σε αυτό, ρόλο παίζουν οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές, αυτοί είναι που καθορίζουνε τα αποτελέσματα και όχι εμείς».

Πως είναι τα πράματα στον Δωτιέα;

«Στην ομάδα επικρατεί εδώ και ενάμιση μήνα ένα πολύ καλό κλήμα. Έχουν γίνει αρκετές κινήσεις στο Marketing της ομάδας που την ευνοούν οικονομικά, αυτήν την εβδομάδα είχαμε πληρωμές παιχτών κάτι που είχαμε καθυστερήσει και θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα στους εναπομείναντες ποδοσφαιριστές. Ο κόσμος της Αγιάς ανταποκρίνεται σε κάθε κάλεσμα της ομάδας για βοήθεια, όπως και οι χορηγοί του».

Θα ήθελες να πεις κάτι για την προηγούμενη σου ομάδα;

«Σχεδόν με όλους τους ποδοσφαιριστές του Μαχητή και με την διοίκηση του, είμαστε φίλοι, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, πλην τα 90 λεπτά της Κυριακής. Εγώ προσωπικά εύχομαι ο Μαχητής να εκπληρώσει τους στόχους του».

Κάτι τελευταίο θα ήθελες να προσθέσεις;

«Όπως προανέφερα το τοπικό ντέρμπι είναι γιορτή και από την γιορτή, δεν πρέπει να λείπει κανείς».

Η 18άδα με τον Μαχητή. Ανδρίτσος Χριστόφορος, Βαλαώρας Ευάγγελος, Γκαλίτσιος Αλέξανδρος, Γούτος Νικόλαος, Λαμπρόπουλος Γεώργιος, Λούγκος Νικόλαος, Λώττας Αριστείδης, Μάλτζαρης Βασίλειος, Νταγιάντας Σπυρίδων, Ντακούλας Βασίλης, Πετρουζέλης Νικόλαος, Ριζούλης Αλέκος, Σιμούλης Αθανάσιος, Τσακάλι Αουρέλ, Τσανάκας Αποστόλης, Τσατσαλίδης Γεώργιος, Τσιρογιάννης Θωμάς, Χατζηλιάδης Σάββας. Προπονητής: Σωτήρης Αντώνιου

Εκτός θα μείνουν οι: Κατσίκης Παναγιώτης δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με την Νάουσα και Τσιλούλης Σωτήρης επειδή δέχτηκε κόκκινη κάρτα για βιοπραγία και τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές.