Βαθμολογία

Έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι έχει να δώσει την προσεχή Κυριακή η ΑΕΛ κόντρα στην Κοζάνη εκτός έδρας και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Παράλληλα το ζητούμενο είναι η ομάδα να παίξει και καλό ποδόσφαιρο και να ικανοποιήσει και τον κόσμο που αναμένεται να βρεθεί μαζικά στο γήπεδο.

Ο τεχνικός της ομάδας Παναγιώτης Τζαναβάρας δούλεψε αρκετά και την Πέμπτη αλλά και σήμερα πάνω στην τακτική. Χθες ασχολήθηκε αποκλειστικά με την άμυνα αφού τα λάθη στα τελευταία παιχνίδια ήταν πολλά και σήμερα πάνω στην επιθετική τακτική και τα τελειώματα με στόχο να προετοιμάσει την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε ενδεχόμενο νίκης, η ΑΕΛ θα αποσπαστεί 8 βαθμούς από την δεύτερη Κοζάνη και εκεί τα πράγματα θα γίνουν πλέον εύκολα…

Η προπόνηση της Παρασκευής διεξήχθη στο στάδιο Αλκαζάρ για δεύτερη ημέρα και εκεί ήταν όλοι οι παίκτες που ακολούθησαν το πρόγραμμα. Να θυμίσουμε πως οι μοναδικές απουσίες είναι οι τιμωρημένοι Πλιάγκας και Σιάκκας, όλοι οι υπόλοιποι υπολογίζονται κανονικά με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να έχει «γλυκό πονοκέφαλο» για τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Αύριο το πρωί θα γίνει ένα τελευταίο χαλάρωμα και η αποστολή θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Κοζάνη, όπου και θα διανυκτερεύσει..