Βαθμολογία

Δηλώσεις «φαρμάκι»

«Φωτιές» ανάβει η πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο γνωστός επιχειρηματίας στο περιοδικό Ciao για τη Δέσποινα Βανδή και τον Γιάννη Πλούραρχο. Χείμαρρος όπως πάντα τα είπε «έξω από τα δόντια» ο…Στηβ Κακέτσης.

-Κύριε Κακέτση, τι συνέβη και εκτεθήκατε δημόσια σε μια ανακοίνωση συνεργασίας Βανδή-Πλούταρχου που λίγη ώρα μετά βγήκαν και σας διέψευσαν οι ίδιοι; Πώς την «πατήσατε» εσείς;

Ναι, το είπα, αλλά δεν ισχύει, γιατί υπήρχε ένα παρασκήνιο από πίσω, που εγώ δεν το γνώριζα. Σιγά που τους εξέθεσα κιόλας. Στα α..@&%$* μου τους γράφω και τη Βανδή και τον Πλούταρχο! Μπορείς να το γράψεις αυτό όπως στο λέω;

- Τι τους είπαμε δηλαδή;

Οι τελειωμένοι και οι δυο τους. Μήπως τους έβρισα; Είπα απλά ότι θα γινόταν αυτή η συνεργασία. Ε και λοιπόν. Εκτεθήκανε κιόλας. Δεν φτάνει που δεν έχουν δουλειά τόσο καιρό… Πες τους να πάνε να γ… ..! Ο Κακέτσης το λέει αυτό!

-Τι συνέβη όμως και «χάλασε» αυτή η συνεργασία λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της από εσάς στο Πρωινό του ΑΝΤΙ;

Ε και τι έγινε, λοιπόν; Είχα λάθος πληροφόρηση που δεν έφταιγα εγώ και θα σου εξηγήσω το πώς έγινε όλο αυτό. Ενοχλήθηκε τόσο πολύ η τελειωμένη που δεν μπορεί να βρει δουλειά; Θίξαμε τόσο τον Πλούταρχο που τον είχαμε στο μαγαζί μου και του δίναμε 15.000 την ημέρα και εγώ ο ίδιος του έριχνα και σφαλιάρες; Δεν πάνε να «απαυτωθούνε» και η Βανδή και ο Πλούταρχος και όλοι μαζί; Και τους τα λέω χωρίς να φοβάμαι γιατί ξέρω πολύ καλύτερα τη δουλειά από ό,τι την ξέρουν αυτοί.

-Ο Γιάννης Πλούταρχος έστειλε μάλιστα δελτίο Τύπου διαψεύδοντας σας όπως έκανε και η κυρία Βανδή με τις δηλώσεις της. Υπάρχει κάποιο άλλο παρασκήνιο μεταξύ σας, που δεν γνωρίζουμε;

Με πήραν και εμένα και μου είπαν πως ενοχλήθηκαν πολύ και οι δυο τους και ότι τους εκθέσαμε. Δεν μπορώ να το καταλάβω όλο αυτό. Σε τι τους προσβάλλαμε; Πού εκτέθηκαν, δηλαδή; Που είπαμε ότι θα δουλέψουμε μαζί; Άκου να δεις πώς έχει γίνει ακριβώς και έχεις το ελεύθερο από εμένα να το γράψεις με τα ονόματα. Μου το ανακοίνωσε ο κύριος Θανάσης Παπαγεωργίου, ότι έχουμε τελειώσει με το σχήμα του ΘΕΑ (πρώην Νεράιδα) και εγώ χάρηκα πολύ. Όντας λοιπόν καλεσμένος εκείνη τη χρονική στιγμή στην εκπομπή του Γιώργου και της Φαίης, ακούγοντας ότι η Φαιή αγαπάει πολύ και συμπαθεί τη Δέσποινα, σκέφτηκα να το ανακοινώσω δημόσια και να τους δώσω την αποκλειστική είδηση της συνεργασίας αυτής. Ε, εντάξει το είπα. θα μπορούσαν απλά να απαντηθούνε ότι δεν ισχύει. Έπρεπε να βγάλουν δελτία Τύπου, να το κάνουνε μείζον θέμα; Κι όλο αυτό για να ξαναβγούνε και πάλι στα φώτα της δημοσιότητας; Έλεος!.

-Και ενώ σας είπε ο επιχειρηματίας που συνεργάζεστε ότι το σχήμα «έκλεισε» και πάτε για πρεμιέρα, τι συνέβη και χάλασε;

Από ό,τι έμαθε στη συνέχεια μετά από ό,τι έγινε, η Βανδή με τον Πλούταρχο μισιούνται θανάσιμα. Πού να το ξέρω εγώ; Εμένα μου είπε ο Θανάσης Παπαγεωργίου ότι κλείσαμε τη Βανδή με τον Πλούταρχο και είπα πολύ ωραία και βγήκα και το είπα. Χάρηκα, να σου πω την αλήθεια, που θα γινόταν το σχήμα. Μακάρι να το κάνανε, γιατί μπορεί και να δουλεύανε. Αλλά αυτοί είναι εχθροί μεταξύ τους, όπως μου είπε ο Σωτήρης Γιαννάτος, που διαχειρίζεται χρόνια τα συμφέροντα του Παπαγεωργίου… Έτσι το είπα. Για ποιον άλλο λόγο να το πω; Είχα ανάγκη να διαφημιστώ εγώ από αυτούς; Μην τρελαθούμε.

-Σας ακούω εκνευρισμένο, ενώ γελάτε ταυτόχρονα… Σας πνίγει το δίκιο σας σε αυτή τη συμπεριφορά της Βανδή και του Πλουτάρχου απέναντι σας;

Με έχει εκνευρίσει όλο αυτό και γελάω ταυτόχρονα. Εσύ με ξέρεις πολύ καλά ότι εγώ δεν μασάω και ό,τι είναι το λέω ευθέως. Πες μου εσύ, είπα κάτι τραγικό και τους προσέβαλα; Ότι θα δουλέψουνε, είπα απλά. Γιατί είχε δουλειά όλο τον χειμώνα η Βανδή; Γιατί ο Πλούταρχος πού ήταν τον χειμώνα; Στα ουράνια; Είχε πετάξει στα βόρεια; Έλα, μην τρελαθούμε τώρα με τους τελειωμένους. Δεν έχεις καταλάβει ότι η νύχτα έχει τελειώσει; Μόνο η Πάολα, ο Οικονομόπουλος και ο Ρέμος έχουν μείνει. Άντε και ο Σαμπάνης που κάτι έκανε με τη νεολαία φέτος. Πες μου εσύ ένα όνομα που μπορεί να σου γεμίσει το μαγαζί. Κανένα πλέον. Όλες αυτές οι παντρεμένες δεν έχουν και μεροκάματο πλέον. Η Πέγκυ Ζήνα βλέπετε να κάνει τίποτα; Τελειωμένη είναι και αυτή. Και είπα ότι θα δουλέψουνε μαζί η Βανδή και ο Πλούταρχος και αμέσως θορυβήθηκαν τόσο και έστειλαν και δελτία Τύπου διάψευσης. Σκέψου και να μην ήταν «πεθαμένοι» τι θα μου έλεγαν. Και τι να βγούνε μωρέ να πούνε αυτοί τώρα εναντίον μου; Που έχουν περάσει όλα τα μεγάλα ονόματα από τα χέρια μου; Θέλουν να μιλήσουν και από πάνω. Αντί να κάνουν το κορόιδο για κάτι που ειπώθηκε. Συζητήθηκε ξαφνικά το όνομα τους, αφήστε το να συζητιέται. Άρα για να κινηθούν έτσι, πάει να πει ότι κάτι τους καίει. Με πήραν και εμένα και μου είπαν ότι ενοχληθήκανε. Μα πού είναι το μεμπτό, δεν κατάλαβα. Τους έβρισα; Έχουν φάει τόσα χρόνια μεροκάματο από εμένα αυτοί και ενοχλήθηκαν τώρα; Έως εδώ πλέον! Ευτυχώς που έφυγα από αυτή την κωλοδουλειά και σώθηκα για την υγεία μου περισσότερο.

Πηγή: govastileto.gr