Βαθμολογία

Με όπλο την ψυχολογία ο Δωτιέας

Θέλοντας να εκμεταλλευτεί την καλή ψυχολογία μετά τον βαθμό που πήρε μέσα στην Νάουσα, θα πάει στο λαρισινό ντέρμπι ο Δωτιέας Αγιάς απέναντι στον Μαχητή Τερψιθέας μέσα στην έδρα του. Η ομάδα της Αγιάς, μετά το ισόπαλο 1-1 της προηγούμενης αγωνιστικής, θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα διασφαλίσει ακόμα περισσότερο την παραμονή της στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Από πλευράς απουσιών, δεν υπολογίζονται οι Κατσίκης και Τσιλούλης, που είναι τιμωρημένοι ενώ ο Γούτος που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, αναμένεται να το ξεπεράσει μέχρι την Κυριακή.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον τεχνικό της ομάδας, Σωτήρη Αντωνίου, ο ίδιος δήλωσε τα εξής σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι: «Σίγουρα, πρόκειται για ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς ο Μαχητής καίγεται για βαθμούς. Εμείς από την άλλη, παίζουμε εντός έδρας, πράγμα θετικό καθώς αναμένεται να έχουμε την στήριξη του κόσμου μας. Πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και επομένως έχουμε την αυτοπεποίθηση, πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».