Βαθμολογία

Επιτυχίες και πολύ καλή εμφάνιση για τον Ποδηλατικό Α.Σ. Πηνειό

ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΕΝΤΑΗΜΕΡΟ

Ο Ποδηλατικός Α.Σ. Πηνειός συμμετείχε thn 21,22,23 Μαρτίου σε ένα εξαντλητικό αγωνιστικό πενταήμερο,  σε δύο από τους μεγαλύτερους αγώνες της αγωνιστικής χρονιάς: Στο 3ήμερο Διεθνή Γύρο Μέγας Αλέξανδρος που διεξήχθη σε  3 ΕΤΑΠ στη Θεσ/νίκη (1ο ΕΤΑΠ αγώνας Χρονομέτρου 5 χλμ, 2ο ΕΤΑΠ αγώνας αντοχής -ανάβασης 118χλμ, 3ο ΕΤΑΠ αγώνας αντοχής 105 χλμ.), καθώς και στο 2μερο 37ο καθιερωμένο αγώνα δρόμου το «Γύρο Θυσίας» στα Καλάβρυτα.

Οι αθλητές Άνδρες που έτρεξαν στον 3ήμερο Διεθνή Γύρο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ο πολλά υποσχόμενος και ανερχόμενο ταλέντο Τσιρανίδης Νίκος, ο πρωτοεμφανιζόμενος  σε αγώνα δρόμου Μπαμπαράμος Ντίνος, ο τριαθλητής Γραμματικός Δημήτρης και  ο  ταχύς Καραγγέλης Δημήτρης. Έκαναν πολύ καλή εμφάνιση και στα 3 ΕΤΑΠ αφού κατάφεραν να τερματίσουν  σε καλές θέσεις,  ανάμεσα σε πολύ δυνατούς αθλητές δείχνοντας ότι είναι έτοιμοι σε επόμενους αγώνες να πετύχουν νίκες. Να σημειώσουμε ότι η μεγάλη συμμετοχή  των αθλητών που ξεπέρασε τους 120, ήταν από εθνικές ομάδες επαγγελματικές, από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στην κατηγορία ΟΡΕΝ στα 78χλμ ο Δαλαβίκας Κώστας επέστρεψε  με αργυρό μετάλλιο  ενώ ο Νταούτης Βασίλης και ο Πολύζος Ηρακλής έκαναν καλή εμφάνιση τερματίζοντας κοντά στο πρώτο γκρουπ των αθλητών. Στην κατηγορία ΟΡΕΝ Γυναικών, στα ίδια χιλιόμετρα, συμμετείχε η Τσεσμετζίδου -Δαλαβίκα Δέσποινα που τερμάτισε στην πρώτη θέση.

Στον 37ο καθιερωμένο 2 ήμερο αγώνα δρόμου το “Γύρο Θυσίας” στα Καλάβρυτα που διεξήχθη στις 24-25/3 και με τη συμμετοχή όλης της αθλητικής Ελίτ από όλη την Ελλάδα που ξεπέρασε τους 115  αθλητές, ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ συμμετείχε με πέντε αθλητές. Στον αγώνα χρονομέτρου 8,7χλμ ο πρωτοεμφανιζόμενος σε χρονόμετρο Τσαλαμέγκας Κώστας τερμάτισε 45ος με χρόνο 16:29, ο Τσιρανίδης Νίκος 51ος με χρόνο 16:29 και ο επίσης πρωτοεμφανιζόμενος Μπαμπαράμος Ντίνος 57ος με χρόνο 17:06 πραγματοποιώντας όλοι τους πολλή καλή εμφάνιση. Στον αγώνα Αντοχής  100χλμ  Πάτρα – Ι.Μ. Αγίας Λαύρας την επόμενη μέρα ο Τσιρανίδης Νίκος  τερμάτισε 42ος με πολύ καλό χρόνο 3:03:04 πολύ κοντά στο πρώτο γκρουπ των Ελίτ αθλητών, και ο Μπαμπαράμος Ντίνος 64ος σε 3:12:26, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση μιας και έτρεχε με ανοιχτή πληγή στο πόδι, κατάλοιπο του προηγούμενου αγώνα στη Θεσ/νίκη.

Ο αθλητής Τσαλαμέγκας Κώστας τερμάτισε  με ψυχή στην καλή 88η θέση,  αψηφώντας το τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπισε και τον καθυστέρησε 30 λεπτά, με χρόνο τελικά στα 3:34:49. Στην κατηγορία Γυναικών στα 80 χιλ ηΤσεσμετζίδου-Δαλαβίκα Δέσποινα τερμάτισε με καλό χρόνο 3:04:27 στην πρώτη θέση και στην 38η θέση γενικής κατάταξης Μάστερ. Οι αθλητές Πολύζος Ηρακλής  με χρόνο 3:16:28 στην 31η θέση  στην κατηγορία Μάστερ Α και ο Καραγεώργος Θανάσης με χρόνο 3:32:42 στην κατηγορία Μάστερ Β, έκαναν πολλή καλή εμφάνιση. Οι συμμετοχή όλων των αθλητών Μάστερ ξεπέρασε κάθε προηγούμενο συμμετοχής φτάνοντας τους 150.

Το Δ/κό Συμβούλιο του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ συγχαίρει τους αθλητές για τις αξιόλογες νίκες και εμφανίσεις και εύχεται καλή επιτυχία στους αγώνες που ακολουθούν. Επόμενο ραντεβού το Πρωτάθλημα δρόμου Κεντρικής Ελλάδος.