Βαθμολογία

Τους έβγαλε το λάδι ο Τζαναβάρας!

*Την Πέμπτη δούλεψε μόνο πάνω στην αμυντική τακτική. *Στο Στάδιο Αλκαζάρ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση. *Τα πλάνα του για την 11αδα ενόψει Κοζάνης

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Παναγιώτης Τζαναβάρας βλέποντας τα παιδικά λάθη της άμυνας στους τελευταίους αγώνες που έχει αναλάβει την καθοδηγήσει της ομάδας έχει προβληματιστεί ιδιαίτερα και προσπαθεί να βρει λύσεις ώστε να βελτιωθεί η εικόνα στα… μετόπισθεν αρχής γινομένης από το ματς με την Κοζάνη την προσεχή Κυριακή σε ένα κομβικό παιχνίδι.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Με δεδομένες τις απουσίες των Πλιάγκα και Σιάκκα ο τεχνικός της ΑΕΛ ψάχνει να βρει τους αντικαταστάτες. Η προπόνηση της Πέμπτης διεξήχθη αυτή τη φορά στο στάδιο Αλκαζάρ όπου ο αγωνιστικός χώρος είναι σε εξαιρετική κατάσταση και πλέον το γήπεδο δεν θα το χρησιμοποιεί και ο Τύρναβος αφού τελείωσαν οι υποχρεώσεις του για τα εντός έδρας ματς φέτος.

Ο Τζαναβάρας δούλεψε πάρα πολύ στην αμυντική τακτική αφού και ο ίδιος θεωρεί πως εκεί είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή την στιγμή. Η αλήθεια είναι πως επέμενε στην 4αδα και έδειξε το πόσο πολύ τον ενδιαφέρει να αλλάξει προς το καλύτερο το κέντρο άμυνας. Αρκετές φορές μάλιστα έβαλε τις φωνές προσπαθώντας να τους βάλει σε μια διαφορετική φιλοσοφία. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως τους έβγαλε το λάδι και έδειξε και ο ίδιος πόσο πολύ θέλει την Κυριακή να γίνει ένα νέο ξεκίνημα κάτι που το κατάλαβαν και οι παίκτες.

Αναφορικά με το αρχικό σχήμα δοκίμασε αρκετά αν και μάλλον έχει αποφασίσει (σχεδόν) για την τελική 11αδα. Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Σικαλιάς, με τους Ρούσση και Σαββίδη στο κέντρο άμυνας και τους Καρανίκα (δεξιά) και Μήτση (αριστερά).

Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσει σίγουρα ο Νεμπεγλέρας με τον Τσεμπερίδη ή τον Πατινιώτη δίπλα του. Από τα πλάγια ο Μπλέντι με τον Καρακατσάνη να παίρνει τη θέση του τιμωρημένου Πλιάγκα. Στην επίθεση θα είναι οι Γκούρτσας και Στεφανίδης. Φυσικά θα περιμένουμε και την προπόνηση της Παρασκευής ώστε να βγάλουμε τα ασφαλέστερα συμπεράσματα για το καταρτισμό της ενδεκάδας. Μπορεί την τελευταία στιγμή να έχουμε κάποια έκπληξη…