Βαθμολογία

ΣΦ ΑΛΚΑΖΑΡ: «Είσαι ΑΕΛ και είναι μαγκιά σου»

«Στον απόηχο μιας ακόμα διαβολοβδομάδας με δυσάρεστες δυστυχώς εξελίξεις στα διοικητικά θέματα αλλά και στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας έχουμε την υποχρέωση να τονίσουμε ορισμένα πράγματα  στους απόλυτα υπεύθυνους της κατάστασης αυτής. Δεν θα ήταν σωστό στην παρούσα φάση να επισημάνουμε τα λάθη που έγιναν γιατί δεν ωφελεί πουθενά. Δεν αργεί εξάλλου η περίοδος κρίσης όπου οι υπαίτιοι και όχι μόνο θα στηθούν απέναντί μας. Έχουμε επίσης την απαίτηση ως πιστοί οπαδοί της ομάδας από το Δ.Σ. Ερασιτεχνικής  και την Διοικούσα επιτροπή να μην μας αναγκάσετε να εμπλακούμε στο έργο σας πράγμα που δεν  έχουμε κάνει ποτέ έως σήμερα. Σας συνιστούμε λοιπόν με όση ευγένεια μας έχει απομείνει να δώσετε άμεση και ξεκάθαρη λύση με γνώμονα το καλό της ΑΕΛ στα όποια προβλήματα δημιουργήθηκαν. Οι μεν διοικούντες της ερασιτεχνικής έχετε υποχρέωση όπως οι ίδιοι δεσμευτήκατε για τη λήψη σωστών και χωρίς φόβο εκβιασμού αποφάσεων που θα οδηγούν στην ομαλή λειτουργία του σωματείου. Οι δε της διοικούσας επιτροπής να εκτελέσετε την αποστολή την οποία αποδεχθήκατε με επιτυχία και να μην παραδώσετε τα όπλα. Τέλος πιστεύουμε πως το μεγαλύτερο κακό στην ομάδα το κάνουν οι δημοσιογράφοι που το μόνο που κάνουν είναι να γεμίζουν σελίδες και ώρες εκπομπών εξυπηρετώντας συμφέροντα άλλων και σύντομα θα το πληρώσουν. Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ότι υπάρχουν και δημοσιογράφοι που επιτέλους φεύγει η χρυσόσκονη που έριξε ο δήμιος της ΑΕΛ από τα μάτια τους  και ελπίζουμε να γίνουν περισσότεροι από δύο κάποια στιγμή.Και επειδή πρέπει να σταματήσει αυτή η φαρσοκωμωδία σχετικά με το γήπεδο θα πρέπει να τονίσουμε μερικά πράγματα και να τα βάλουμε στην θέση τους.

1. Είμαστε ο πιο περήφανος ποδοσφαιρικός λαός.

2. Νταβατζή στο κεφάλι μας και εκβιαστές δεν είχαμε ποτέ ούτε πρόκειται να βάλουμε.

3. Πρέπει όλη η πόλη να καταλάβει ότι ο αποτυχημένος έχει ανάγκη την ΑΕΛ και όχι το αντίθετο. Γιατί χωρίς την ΑΕΛ με τι θα το συντηρήσει;

4. Εσείς οι δημοσιογράφοι την πίεση να την ασκείτε στον Δήμαρχο ,τον Νομάρχη και τους βουλευτές και όχι στην οικογένεια της ΑΕΛ. Να απαιτήσετε απ αυτούς να πάρουν πίσω αυτά που ανήκουν στο σωματείο και τον κόσμο της ΑΕΛ.

5. Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε !!

6. Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αλκαζάρ δεν χρηματίζεται!

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι με αφετηρία τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής απαιτούμε από τους ποδοσφαιριστές να δείξουν το κάλο αγωνιστικό πρόσωπο αγνοώντας οποιοδήποτε έξω αγωνιστικό πρόβλημα και τις παιδικές κόντρες των αποδυτηρίων να τις βάλουνε στην άκρη. Να αγωνιστούν με πείσμα , εγωισμό και πάθος αποδεικνύοντας σε όλους εμάς που βρισκόμαστε στο πλευρό τους παντού και πάντα πως είναι άξιοι να φοράνε την φανέλα με το άλογο στο στήθος. Κρίνουμε απαράδεκτη την κίνηση της προχειρογραμμένης επιστολής σας , μέσω της οποίας ρίξατε στο καναβάτσο έναν συναγωνιστή σας, ένα μέλος της οικογένειας όπως θέλετε να λέγεστε με τον οποίο μάλιστα έχετε να ανταμώσετε πάνω από δύο μήνες. Προσπαθώντας έτσι να δικαιολογήσετε την άσχημη εικόνα σας. Θέλουμε επίσης μία εξήγηση της υπογραφής των ποδοσφαιριστών που ήρθαν τον Γενάρη διότι δεν έχουν δει στα μάτια τους τον Κυριακίδη. Πόσο κακό μπορεί να κάνει ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται εκτός ομάδας δύο και πλέον μήνες;;; Οι δικαιολογίες λοιπόν τελείωσαν μαζί με τις πίκρες του κόσμου, είστε υποχρεωμένοι έως το φινάλε της σεζόν να κατακτήσετε τους δύο τίτλους και να πανηγυρίσετε μαζί μας το τέλος της μιζέριας και της προδοτικής ξεφτίλας που προκάλεσε ο μεσσίας ορισμένων καθυστερημένων στην πόλη μας».