Βαθμολογία

Κανονικά οι Ρούσσης – Μήτσης, προπονήθηκε ο Μπλέντι

Στην τελική ευθεία έχει περάσει η προετοιμασία της ΑΕΛ για το Κυριακάτικο παιχνίδι στην Κοζάνη (16:00) με την τοπική ομάδα όπου αναμένεται να βρεθούν και αρκετοί φίλαθλοι της «Βασίλισσας».

Του Χρήστου Γκατζούλη

Είναι δεδομένο πως θα πρέπει η ΑΕΛ να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα ώστε να αυξήσει την διαφορά στο βαθμολογικό πίνακα της Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος) και παράλληλα να παίξει και καλό ποδόσφαιρο κάτι που δεν βλέπει ο κόσμος εδώ και καιρό…

Στο αγωνιστικό μέρος να θυμίσουμε πως οι Πλιάγκας και Σιάκκας θα απουσιάσουν λόγω καρτών, ενώ ο Μπλέντι ενσωματώθηκε σήμερα αφού εξασφάλισε άδεια από την μονάδα που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία και έτσι θα μπορεί να τον υπολογίζει ο τεχνικός της ΑΕΛ Παναγιώτης Τζαναβάρας.

Από την άλλη τα ευχάριστα από την σημερινή προπόνηση ήρθαν από τους Μήτση και Ρούσση που μπήκαν στο ομαδικό πρόγραμμα για πρώτη ημέρα και αναμένεται να είναι στα πλανά για το κυριακάτικο σημαντικό παιχνίδι.

Προπόνηση θα διεξαχθεί και αύριο, ενώ το Σάββατο θα γίνει ένα τελευταίο χαλάρωμα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή όπου θα ταξιδέψει για την Δυτική Μακεδονία, όπου και θα διανυκτερεύσει.