Βαθμολογία

ΕΠΣΛ: Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Στη συνεδρίαση της 26ης Μαρτίου 2014

Συνεδρίασε χθες το βράδυ στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή και αφού εξέτασε τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων που διεξήχθηκαν  το περασμένο Σαββατοκύριακο, επέβαλε τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές:

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

Στον εκπρόσωπο της ομάδας Απόλλων Βρυσιών επιβλήθηκε αυτοδίκαια η ποινή της απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική, αφού στον αγώνα της ομάδας του, την 23 Μαρτίου 2014 με αντίπαλο την ομάδα  Ακαδημία Φαρσάλων, αποβλήθηκε από τον διαιτητή για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία.

Στους εκπροσώπους των ομάδων Πελασγιώτιδα και Κεραυνός Δέντρων, καθώς και στον προπονητή της ομάδας Δόξα Αργυροπουλίου, επιβλήθηκε η ποινή απαγόρευσης εισόδου τους στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες (μέχρι την 7 Απριλίου 2014), για την συμπεριφορά που επέδειξαν στη διάρκεια των αγώνων των ομάδων τους το περασμένο Σαββατοκύριακο.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ

Στην ομάδα Δόξα Αργυροπουλίου επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ, για τη συμπεριφορά του προπονητή της, στον αγώνα της 22 Μαρτίου 2014, με αντίπαλο την ομάδα του Ηρακλή Χάλκης.

Στην ομάδα του Δήμου Νίκαιας επιβλήθηκε η ποινή της αυστηρής έγγραφης επίπληξης, για τη συμπεριφορά οπαδών της, μετά τη λήξη του αγώνα της 22 Μαρτίου 2014, με αντίπαλο την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας.

Στην ομάδα Πελασγιώτιδα επιβλήθηκε χρηματική ποινή 50 ευρώ (υπότροπη), για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της στον αγώνα της 23/3/2014, με αντίπαλο την ομάδα Ακαδημία Τυρνάβου.

Στην ομάδα Σταυραετός Σταυρού επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ (υπότροπη), για τη συμπεριφορά οπαδών της  στον αγώνα της 23/3/2014, με αντίπαλο την ομάδα Μέγας Αλεξανδρος Χαλκιάδων.

Στην ομάδα Κεραυνός Δέντρων επιβλήθηκε χρηματική ποινή 50 ευρώ (υπότροπη), για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της στον αγώνα της 23/3/2014, με αντίπαλο την ομάδα Διογένης.

Στην ομάδα Αναγέννηση Δήμου Αρμενίου επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ, αφού είχε 3 ποδοσφαιριστές της που αποβλήθηκαν στη διάρκεια του αγώνα της με την ομάδα του Ναρθακίου (23/3/2014), σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 2 «Κακή συμπεριφορά ομάδας» του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΚΑΝΑΚΗΣ Β., Αετός Μακρυχωρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΤΑΣΙΟΣ Δ., Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΘΕΟΧΑΡΟΥΛΗΣ Μ., Δόξα Ραχούλας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΑΡΓΥΡΑΚΟΥΛΗΣ Β., Δό0ξα Ραχούλας, εξύβριση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ

ΕΛΙΖΟΠΟΥΛΟΣ Κ., Πανιώνιος, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

ΤΣΟΥΛΗΣ Δ., Ακαδημία Φαρσάλων, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α., Απόλλων Βρυσιών, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

ΘΕΟΔΩΡΟΥ Ι., Θερμαϊκός Στομίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

MARJUS H., Αρμένιο, 2η κίτρινη και εξύβριση διαιτητή, 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Α., Αρμένιο, 2η κίτρινη και εξύβριση διαιτητή, 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ

ΚΑΡΑΚΥΡΙΤΣΗΣ Κ., Αρμένιο, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΣΑΛΑΒΕΡΗΣ Κ., Πελασγιώτιδα, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΖΙΑΚΟΣ Α., Απόλλων Γερανείων, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ Δ., Ακαδημία Πλίτση/Ομόνοια (εφηβικό), εξύβριση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών που εκδίδει και δίνει στη δημοσιότητα κάθε βδομάδα η Γραμματεία της Ένωσης, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου.