Βαθμολογία

Την ερχόμενη εβδομάδα το ραντεβού…

Μπορεί να απομένει μία ακόμη αγωνιστική για να ολοκληρώσει ο Τύρναβος τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, ωστόσο οι άνθρωποι του σωματείου από τώρα προετοιμάζουν το… έδαφος για τη νέα χρονιά. Το ερχόμενο Σάββατο ο Τύρναβος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Αναγέννηση Γιαννιτσών και άμεσα θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν, μετά από μία ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά στην επιστροφή της ομάδας μετά από πολλά χρόνια στην Β’ Εθνική.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Πρωταρχικό μέλημα της διοίκησης δεν είναι άλλο από το θέμα του προπονητή. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ μας ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ομάδας Βασίλης Μπρέζας θα έχει την ερχόμενη εβδομάδα συνάντηση με τον τεχνικό Άγγελο Διγκόζη, όταν και θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα για να συζητήσουν για την επόμενη ημέρα.

Σίγουρα το κλίμα είναι θετικό για ανανέωση της συνεργασίας και αυτή είναι η θέληση της διοίκησης αλλά και του τεχνικού. Γι’ αυτό λοιπόν μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον 40χρονο τεχνικό και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Βασίλη Μπρέζα όπου και αναμένεται να συζητηθούν πολλά για το μέλλον…