Βαθμολογία

Στις 9 Αυγούστου ο γάμος

Στις αρχές Αυγούστου, στην Αίγινα και όχι στην ιδιαίτερη πατρίδα της τραγουδίστριας, το Μουζάκι Καρδίτσας λέγεται ότι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης!...

Μετά από περίπου δύο χρόνια σχέσης και αρκετούς μήνες μετά την πρόταση γάμου, το ζευγάρι φαίνεται πως «έκλεισε» τις λεπτομέρειες και θα παντρευτεί το Σάββατο, 9 Αυγούστου, στον ιερό ναό της Αγίας Μαρίνας στην Αίγινα.

Η επιλογή του χώρου δεν είναι τυχαία: εκτός του ότι στο νησί η Έλενα και ο Ανδρέας έχουν περάσει μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της κοινής τους ζωής, είναι και το μέρος όπου διαμένει η μητέρα του 44χρονου, μετά τον θάνατο του πατέρα του, το 2004.

«Μπορεί να είναι ένας μικρός γάμος, για την οικογένεια και φίλους, σε στενό κύκλο. Μπορεί να είναι ένας μεγάλος και ανοικτός γάμος. Θα δούμε», δήλωσε πρόσφατα η τραγουδίστρια, αποκαλύπτοντας ότι έψαχναν… βολική ημερομηνία ώστε να είναι παρόντες στον γάμο, τόσο ο αδερφός του καλού της που ζει στη Βραζιλία, όσο και η οικογένειας της που βρίσκεται στη Σουηδία!

Πηγή: newspistol.com