Βαθμολογία

Ανόρθωση: Eξακολουθεί να τον στηρίζει

Η διοίκηση Χρίστου Πουλλαΐδη εξακολουθεί να στηρίζει τον Νίκο Κωστένογλου, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα και τις ανεπαρκείς εμφανίσεις της ομάδας. Καθόλου παράξενο, αφού ο Ελλαδίτης τεχνικός συγκριτικά έχει το μικρότερο μερίδιο ευθύνης για την κατάντια της Ανόρθωσης, σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές, τους δύο προκατόχους του και τα αρμόδια διοικητικά στελέχη.

Από την πλευρά του, ο Κωστένογλου δεν πτοείται από την κριτική που του ασκείται, αναφορικά με την αποτυχία του να σταματήσει τη βαθμολογική κατρακύλα ή να επιφέρει την αγωνιστική βελτίωση, και τονίζει δεν ήρθε για τα εναπομείναντα παιχνίδια μιας χαμένης σεζόν, αλλά για να κτίσει και να προετοιμάσει μια νέα ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Είναι ξεκάθαρο πως η διοίκηση έχει επικεντρωθεί στην εξασφάλιση του ποσού που υπολείπεται για τα κριτήρια Μαρτίου, με συνέπεια να δέχεται πιο έντονη την αμφισβήτηση ο προπονητής. Σημειώνεται, ότι το συμβόλαιο του Κωστένογλου έχει διάρκεια μέχρι τον Μάιο του 2015, όμως η Ανόρθωση έχει δικαίωμα μονομερούς τερματισμού στο τέλος της σεζόν, δίχως αποζημιώσεις.

Όσον αφορά την προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα με την Ομόνοια σημαδεύεται εκ νέου από απουσίες. Δεν υπολογίζονται οι Γκαρσία και Βέγκα, οι οποίοι συνεχίζουν την αποθεραπεία, ενώ στη λίστα των τραυματισμένων ήταν μέχρι χθες οι Σιέλης, Φοφανά και Γκριγκαλασβίλι.

Ο Κολαούτι μάλλον θα προλάβει την αναμέτρηση στο ΓΣΠ, ενώ ο Μπεν Σιουσιάν ταλαιπωρείται ακόμη από ίωση. Στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου έχουν τεθεί οι Ζόρζε και Μάκος καθώς εξέτισαν την τιμωρία τους.

Πηγή: shootandgoal.com