Βαθμολογία

Ενσωματώνεται και ο Μπλέντι

Συνεχίστηκε στο γήπεδο του Ελευθεραί την Τετάρτη το μεσημέρι η προετοιμασία της ΑΕΛ για το ματς της ερχόμενης Κυριακής στην Κοζάνη με την τοπική ομάδα.

Τα άσχημα αποτελέσματα του τελευταίου καιρού που συνδυάστηκαν και με κακές εμφανίσεις έχουν φέρει την ΑΕΛ σε οριακό σημείο και εκεί όπου όλοι θεωρούσαν δεδομένη την άνοδο, ξαφνικά τα δεδομένα έχουν αλλάξει με την διαφορά από την δεύτερη Κοζάνη να είναι μόλις πέντε βαθμοί! Αυτό καθιστά επιτακτική την ανάγκη της νίκης την προσεχή Κυριακή κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο.

Αγωνιστικά οι Πλιάγκας και Σιάκκας θα απουσιάσουν όπως έχουμε αναφέρει από την Τρίτη λόγω καρτών, ενώ την Τετάρτη ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μήτσης και Ρούσσης, αλλά λογικά θα μπορέσουν να είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση της Κυριακής. Τέλος ο Μπλέντι αναμένεται την Πέμπτη να ενσωματωθεί με την ομάδα, αφού υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία. Σίγουρα όμως είναι ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες και ο τεχνικός της ΑΕΛ Παναγιώτης Τζαναβάρας περιμένει να τον έχει στη διάθεσή του.