Βαθμολογία

Μπαρτσελόνα: Μυθικό συμβόλαιο στον Μέσι

Η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Λιονέλ Μέσι, το οποίο θα τον καταστήσει εκ νέου τον καλύτερα αμειβόμενο ποδοσφαιριστή στον πλανήτη όπως δήλωσε ο πρόεδρος των Καταλανών, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου.

«Ο Λέο Μέσι θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο. Κανείς δεν θέλει να τον πουλήσει, ουδείς μπορεί να φανταστεί ένα μέλλον χωρίς αυτόν. Θα παραμείνει όσο αυτός θέλει» τόνισε ο διοικητικός ηγέτης των «μπλαουγκράνα» κάνοντας σαφείς τις προθέσεις του συλλόγου για το ανεκτίμητο «διαμάντι» του.  

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Ισπανίας ως το 2018, αλλά για να «κλειδώσει» μόνιμα το υπέρλαμπρο αστέρι της στο «Καμπ Νου» η Μπαρτσελόνα είναι πρόθυμη να κάνει μια επιπλέον προσπάθεια.

Τις τελευταίες ημέρες ο ισπανικός Τύπος έχει δώσει υποθετικά νούμερα που αναφέρονται στην αύξηση των αποδοχών του, αριθμοί που φτάνουν από τα σημερινά 16 εκ. ευρώ που κερδίζει το χρόνο στο αστρονομικό ποσό των 25 εκ. ευρώ ετησίως.

Η συμφωνία, σε κάθε περίπτωση, δεν θα πρέπει πάντως να αναμένεται σύντομα. «Είμαστε σε πλήρη περίοδο, δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε» πρόσθεσε ο Μπαρτομέου παραπέμποντας για τις εξελίξεις μετά το τέλος του πρωταθλήματις, καθώς η «Μπάρτσα» διεκδικεί τον τίτλο.

Μετά από μια περίοδο κατά την οποία ο Μέσι ταλαιπωρήθηκε από μυϊκούς τραυματισμούς, ο «ψύλλος» επέστρεψε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο δίνοντας μοναδική παράσταση την Κυριακή, όταν υπέγραψε με χατ-τρικ στο «Clasico» που η Μπαρτσελόνα νίκησε 4-3 τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. 

Πηγή: shootandgoal.com