Βαθμολογία

Ξέσπασμα Τζαναβάρα σε παίκτες: «Αδικείτε τους εαυτούς σας»

Κρίσιμη καμπή διανύει η ΑΕΛ εδώ και δύο μήνες περίπου όπου η εικόνα της ομάδας, σε συνάρτηση με τα αποτελέσματα που φέρνει έχουν προβληματίσει άπαντες. Όλα αυτά ήρθαν να κάνουν την κατάσταση δυσκολότερη με τα όσα συνέβησαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στο Αλκαζάρ καθώς και η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών που είχε ως αποτέλεσμα να ακουστούν πολλά κα να προκαλέσουν συζητήσεις μεταξύ των φιλάθλων. Η αλήθεια είναι πως αρκετός κόσμος αντέδρασε με την συγκεκριμένη ανακοίνωση και χαρακτηριστικά ανέφεραν πως στα όσα αναφέρουν οι παίκτες δεν κάνουν καθόλου αναφορά στην αγωνιστική τους εικόνα που δεν είναι καλή.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΛ έχει μπροστά της δύο κρίσιμα παιχνίδια με Κοζάνη την προσεχή Κυριακή εκτός έδρας για το πρωτάθλημα και στη συνέχεια με τον Πανελευσινιακό (5/4) για τον τελικό Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.

Ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι η αγωνιστική ανάταση της ομάδας και η αλλαγή του κλίματος. Σίγουρα δεν μπορεί ξαφνικά αυτοί οι παίκτες που «έβγαζαν φωτιές» να ξέχασαν τη μπάλα!

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Παναγιώτης Τζαναβάρας ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης (25/3), ημέρα εθνικής εορτής την προετοιμασία για το ματς με την Κοζάνη στο «Γ. Μητσιμπόνας».

Πριν την προπόνηση ο έμπειρος τεχνικός μίλησε με τους παίκτες του και είναι η αλήθεια πως ο ίδιος ξέσπασε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αδικείτε τους εαυτούς σας». Επίσης έδωσε το σύνθημα για τα επόμενα δύο παιχνίδια που είναι σίγουρα κομβικά αναφέροντας πως: «Πάμε να πάρουμε τα ματς στην Κοζάνη για το πρωτάθλημα και με Πανελευσινιακό για το Κύπελλο και να τα αλλάξουμε όλα, είμαι πεπεισμένος ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο». Σίγουρα αυτό που προσπαθεί είναι «ντοπάρει» τους παίκτες ώστε να μπορέσει να αλλάξει η εικόνα της ομάδας και να έρθει επιτέλους το αγωνιστικό ξέσπασμα που όλοι θέλουμε.

Αγωνιστικά ο Πλιάγκας δεν προπονήθηκε καθώς το ίδιο θα συμβεί και τις επόμενες 2-3 μέρες αφού έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο. Παράλληλα έχει συμπληρώσει κάρτες όπως και ο Σιάκκας και δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της Κυριακής. Την Τρίτη δεν προπονήθηκαν και κάποιοι ακόμη παίκτες (Σαββίδης, Ρούσσης, Μήτσης) χωρίς όμως η κατάστασή τους να εμπνέει ανησυχία.