Βαθμολογία

Στο κοινωνικό παντοπωλείο η Εθνική ομάδα

Με αφορμή την συνεργασία της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος με τις Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων, η αποστολή της Εθνικής Γυναικών, λίγες ώρες μετά την άφιξη της στην πόλη της Λάρισας επισκέφθηκε μία από τις δομές που είναι το κοινωνικό παντοπωλείο.

Το τεχνικό τιμ και οι αθλήτριες της Εθνικής ενημερώθηκαν από τους εθελοντές για την δράση και το έργο των κοινωνικών δομών, αλλά και το πώς εξυπηρετούν καθημερινά απόρους, ανέργους και αστέγους συμπολίτες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.

Αμέσως μετά φωτογραφήθηκαν μέσα στο χώρο του παντοπωλείου και μαζί με τους εθελοντές και υποσχέθηκαν από την πλευρά τους, ότι θα συμβάλλουν στην όλη προσπάθεια.

Εξάλλου καθ' όλη τη διάρκεια του τουρνουά θα υπάρχει τοποθετημένο «καλάθι συλλογής ειδών» στην κεντρική είσοδο του ΕΑΚ Νεάπολης όπου οι θεατές θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη παντοπωλείου, είδη ένδυσης και υπόδησης, βιβλία κλπ τα οποία και θα διατεθούν στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.