Βαθμολογία

Δύο παιχνίδια «φωτιά» εν μέσω κρίσης

Τους κόπους (σχεδόν) μιας χρονιάς καλείτε να παίξει η ΑΕΛ την προσεχή Κυριακή (30/3) με την Κοζάνη εκτός έδρας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής – 2ος όμιλος και στο «καπάκι» στην Λειβαδιά το Σάββατο (05/04) στον τελικό κυπέλλου κόντρα στον Πανελευσινιακό!

Το πρώτο παιχνίδι χρονικά σίγουρα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον αφού τις δύο ομάδες χωρίζουν μόλις πέντε βαθμούς. Αξίζει να αναφέρουμε πως η ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας πέρασε για πρώτη φορά στη δεύτερη θέση φέτος, μετά το «διπλό» που έκανε στην Χαλάστρα αφήνοντας στην 3η θέση τον Οικονόμο Τσαριτσάνης που ήρθε ισόπαλος με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ.

Αγωνιστικά η ΑΕΛ δείχνει πως περνά ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να το διαπιστώσει ο καθένας, διά γυμνού οφθαλμού. Δεν υπάρχει αυτό το πάθος που έβγαζε παλιότερα, αυτό που έκανε τον οποιονδήποτε αντίπαλο να νιώθει πως θα χάσει πριν καλά – καλά ξεκινήσει το ματς. Η κάθε ομάδα (πλέον) πιστεύει πως μπορεί να πάρει βαθμό, ακόμα και βαθμούς από την ΑΕΛ! Το ματς με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης ήταν το τελευταίο σοβαρό δείγμα που απέδειξε πως κάτι φταίει και η ομάδα εδώ και περίπου δύο μήνες δεν παίζει μπάλα!

Η ΑΕΛ δεν έχει πάθος, διάθεση τρεξίματα και γενικά κάνει πάρα πολλά λάθη ιδιαίτερα στην άμυνα! Σίγουρα ο έμπειρος τεχνικός Παναγιώτης Τζαναβάρας δεν μπορεί να τα αλλάξει όλα και μέσα σε μια τόσο έντονη κατάσταση που περνά η ομάδα και έχει σίγουρα μεγάλη πίεση, με αποκορύφωμα τα όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο στο Αλκαζάρ!

Παρόλα αυτά θα πρέπει άπαντες να σηκώσουν το κεφάλι και να προετοιμαστούν κατάλληλα για το ματς της ερχόμενης Κυριακής με την Κοζάνη εκτός έδρας όπου η νίκη είναι επιτακτική και στη συνέχεια υπάρχει και το ματς με τον Πανελευσινιακό για τον τελικό κυπέλλου, που όπως και να το κάνουμε δεν παύει να είναι ένα ματς που ο νικητής θα πάρει ένα τρόπαιο, έστω και Γ’ Εθνικής.