Βαθμολογία

Απόβαση στον Σκορπιό

Πάμπλουτοι επιχειρηματίες, γαλαζοαίματοι και σταρ διεθνούς φήμης αναμένεται να καταφθάσουν στο Σκορπιό στις 4 Ιουνίου, ημέρα γενεθλίων της Εκατερίνα, της κόρης του ρώσου μεγιστάνα Ντιμίτρι Ιμπολόβλεφ.

«Κάτι θα γίνει αλλά αν θα είναι πάρτι, επίσκεψη ή κάτι άλλο, αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Τώρα, υπάρχουν συνεργεία μέσα που φτιάχνουν. Λογικό είναι» δηλώνει στο Star ο Ιωάννης Καρτάνος, εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Λευκάδας.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, πατέρας και κόρη θέλουν αυτή η μέρα να μείνει αξέχαστη στους εκλεκτούς καλεσμένους . Έτσι, οι σαμπάνιες, το χαβιάρι, και η χλιδή θα είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ δεν αποκλείεται η Εκατερίνα να δώσει αδρά αμοιβή στην αγαπημένη της τραγουδίστρια Μπιγιονσέ, για να εμφανιστεί το συγκεκριμένο βράδυ.

«Το νησί τώρα έχει κινητικότητα. Φτιάχνουν, κάνουν ετοιμασίες, κάνουν ανακαινίσεις στα κτίρια διότι ήταν εγκαταλελειμμένα» τονίζει ο κ. Καρτάνος. Το πάρτι αναμένεται να έχει και γαλαζοαίματους, καθώς η Εκατερίνα είναι στενή φίλη με την Σαρλότ Κασιράγκι, κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό. Ήδη, πάντως, εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα η κόρη του ρώσου μεγιστάνα είναι στον Σκορπιό, για να ξεκινήσει τις προετοιμασίες.