Βαθμολογία

Εθνική Παίδων: Aισιοδοξία για την πρόκριση

Την αισιοδοξία τους ότι η Εθνική Παίδων θα καταφέρει να προκριθεί στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2014 εξέφρασαν ο ομοσπονδιακός προπονητής Μπάμπης Ζελενίτσας και ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Αγγελόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ενόψει των αγώνων της elite round (25-30/3) στα γήπεδα της Πάτρας.

Ο κ. Ζελενίτσας δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Ο στόχος της ομάδας είναι ένας και μοναδικός: Να προκριθούμε στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι μέσα από την ομαδική δουλειά θα πετύχουμε αυτόν τον δύσκολο στόχο απέναντι σε τρεις δυνατές αντιπάλους. Ο όμιλός μας είναι ισορροπημένος, γιατί συμμετέχουν ποιοτικές ομάδες. Έχουμε δουλέψει σκληρά τον τελευταίο χρόνο και αν ελαχιστοποιήσουμε τα ατομικά μας λάθη θα περάσουμε στα τελικά της Μάλτας. Ελπίζω ότι οι φίλαθλοι της Πάτρας να συμπαρασταθούν θερμά στην ομάδα, όπως έκαναν το 2010. Εύχομαι να τους δώσουμε την ίδια χαρά, δηλαδή να πάρουμε κι εμείς την πρόκριση».

Από την πλευρά του, ο Αγγελόπουλος τόνισε: «Κάναμε μια πολύ καλή προετοιμασία και ήρθαμε εδώ με στόχο την πρόκριση και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε αν προβάλουμε στο μέγιστο το ομαδικό πνεύμα που μας διακρίνει. Όλα θα κριθούν από την απόδοσή μας. Οι οιωνοί είναι θετικοί, καθώς το 2010 η Εθνική Παίδων πήρε στην Πάτρα την πρόκριση για τα τελικά της διοργάνωσης».

Η Εθνική βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής 23/3 στην Πάτρα και συνεχίζει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της για την πρεμιέρα του 2ου ομίλου κόντρα στην Πολωνία στις 25 Μαρτίου (14:00, γήπ. Παναχαϊκής). Η τελευταία της προπόνηση πριν από το πρώτο της ματς θα πραγματοποιηθεί στις 24/3 και ώρα 11:00 στο γήπεδο της Θύελλας.