Βαθμολογία

Πέταξε ο Αετός

Νίκη με σκορ 4-1 κατάφερε να πάρει ο Αετός Μακρυχωρίου απέναντι στον Αχιλλέα Φαρσάλων στην μοναδική αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΛ, που έγινε την ημέρα της Κυριακής. Η ομάδα του Μακρυχωρίου, ήταν καλύτερη και κατάφερε από νωρίς να θέσεις τις βάσεις για μια νίκη που της έδωσε μια ασφαλή απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη.

Το Μακρυχώρι, κατάφερε να κάνει το 1-0 στο 10’ με τον Γκαραλιάκο, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Τέας σκόραρε και έκανε το 2-0. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Αετός έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κανάκης. Στο 60ο λεπτό, ο Νικούλης πέτυχε τρίτο γκολ για την ομάδα του, κάνοντας το 3-0 και δείχνοντας ότι ο Αετός δύσκολα θα έχανε το ματς.

Στο 75’ ο Τέας πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 4-0. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η ομάδα των Φαρσάλων, ήταν να μειώσει σε 4-1 πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής στα τελευταία λεπτά με τον Λυμπέρη.

Αετός Μακρυχωρίου(Γιώργος Καμάκας): Πουτσιάκας, Νασιάκος, Κεχαγιά(65′ Χρηστιανίδης), Χρόνης, Τίκος, Κανάκης, Θέμελης, Γκαραλιάκος(83′ Γραβάνης), Νικούλης, Τέας(80′ Ασί), Φουσίκας.

Αχιλλέας Φαρσάλων ( Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Μαργαριτόπουλος, Λυμπέρης, Πατσιούρας, Μακρής, Αντωνιάδης, Γκατζόγιας, Τσιανάκας, Τσιούλης(67′ Παλαμίδας), Μπένος(87′ Δημακόπουλος), Θεοχάρης.