Βαθμολογία

Το παιχνίδι τέλειωσε για τον Αμπελωνιακό

Εντός έδρας ήττα γνώρισε ο Αμπελωνιακός από την πρωτοπόρο Λαμία, με σκορ 2-5 και πλέον πολύ δύσκολα θα κρατηθεί στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής. Αν και η ομάδα του Νομού μας κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στην συνέχεια δέχτηκε τρία τέρματα και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Συγκεκριμένα, στο 28ο λεπτό ο Ρόκα έκλεψε την μπάλα και έβγαλε μια σέντρα στον Κακαβίτση, που σταμάτησε την μπάλα με το στήθος και από κοντά έκανε το 1-0. Η Λαμία στην συνέχεια, απάντησε με δύο γκολ του Μοκάκε, ισοφαρίζοντας και κάνοντας την ανατροπή και το 1-2. Στο 42ο λεπτό ο Ευσταθίου ανέβασε κι άλλο το σκορ για την Λαμία, κάνοντας το 1-3.

Παρ’ όλα αυτά, ο Αμπελωνιακός προσπάθησε να αντιδράσει και έτσι μείωσε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, όταν ο Νάστας έβγαλε μια ωραία κάθετη μπαλιά τον Παπανδρέου, που λίγο νωρίτερα είχε μπει ως αλλαγή, σε καλή θέση κι αυτός έκανε το 2-3.

Στο δεύτερο μέρος, φάνηκε η υπεροχή της Λαμία, που πέτυχε άλλα δύο γκολ με τον Ευσταθίου στο 59’ και τον Μικριτσιάν στο 74’ και έτσι έφτασε στην επιβλητική αυτήν νίκη με σκορ 2-5.

Αμπελωνιακός(Δημήτρης Καπετανόπουλος): Τρούκης, Μαυρίδη(42’ Παπανδρέου), Τζιαρτζιάνης, Πολύζος, Κομισόπουλος, Γκαμπέτας(46’ Συκιώτης), Νάστας, Ρόκα(68’ Μούργκας λ.τ.), Κακαβίτσης, Αλεξανδρής, Μεζίνι.