Βαθμολογία

Ήττα στα χασομέρια για τον Μαχητή

Εντός έδρας ήττα με σκορ 1-2 γνώρισε ο Μαχητής Τερψιθέας, που ηττήθηκε με αυτό το σκορ, από την Ένωση Αποστόλου Παύλου και πλέον χρειάζεται απεγνωσμένα θετικά αποτελέσματα που θα του δώσουν τους βαθμούς που θέλει για να κρατηθεί στην κατηγορία. Μάλιστα, αυτό το αποτέλεσμα αφήνει μια πικρία στην ομάδα του Νομού μας, καθώς προέκυψε στις καθυστερήσεις με το παιχνίδι μέχρι εκείνη την στιγμή να δείχνει πως πάει για ισοπαλία.

Ο Μαχητής, κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ από το 27ο λεπτό, όταν ο Νικούλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 για την ομάδα του Νομού μας. Το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν αρκετά νωρίς. Συγκεκριμένα, στο 48ο λεπτό, ο Βούλγαρης κατάφερε να κερδίσει τον Μπαταβάνο και να κάνει το 1-1. Στην συνέχεια, η ομάδα της Τερψιθέας προσπάθησε να βγει μπροστά και να ψάξει ένα δεύτερο γκολ, με τις προσπάθειες των παικτών του Νίκου Σταυροθεόδωρου να είναι όμως άκαρπες.

Έτσι, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Ένωση Αποστόλου Παύλου κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Σαρηγιαννίδη και να αποδράσει έτσι με το τρίποντο από το γήπεδο της Τερψιθέας.

Μαχητής Τερψιθέας(Νίκος Σταυροθεόδωρος): Μπαταβάνος, Λιλολάρι, Αθανασίου(60’ Μολάς), Μπουρουζίκας, Παγκαρλιώτας, Παυλόπουλος, Νικούλης, Κυριάκος(80’ Κουρούκας), Σαββίδης, Πατσιαβούρας(67’ Μαλάκος), Κρεββατάς.