Βαθμολογία

Διγκόζης: «Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου»

Ο τεχνικός του Τυρνάβου κ. Άγγελος Διγκόζης μετά το ματς του Αλκαζάρ κόντρα στον Πιερικό τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Καμπερίδη για τα πολύ καλά του λόγια για εμένα, αλλά και για την ομάδα μου. Για το ματς έχω να πω πως έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, χαθήκανε ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Το μόνο θετικό σε αυτή την ήττα ήταν πως έπαιξε ένας πιτσιρικάς και με το χρόνο που αγωνίστηκε έδειξε πως ο Τύρναβος μπορεί να βασιστεί στα νέα παιδιά και στη δουλειά που γίνεται και στην δεύτερη ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω, λόγω του ότι είναι και το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας, τους φιλάθλους μας που ήρθαν και εντός και εκτός και μας στήριξε και νομίζω πως τους δώσαμε πολλές χαρές φέτος και αυτό είναι το σημαντικό. Θέλω να πω για τους ποδοσφαιριστές μου, ότι είμαι υπερήφανος γι’ αυτά τα παιδιά για την προσπάθεια που κάνανε από την αρχή της προετοιμασίας και να τους πως ότι πρέπει να έχουν το κεφάλι ψηλά για το ένα παιχνίδι που απομένει γιατί είδα στα αποδυτήρια στεναχωρημένους τους παίκτες μου και αυτό ειλικρινά δεν μου άρεσε.

Να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στον αγωνιστικό χώρο και στον κ. Μάκη που τον φροντίζει, ειλικρινά περίμενα και το χθεσινό ματς που έγινε το γήπεδο να μην είναι τόσο καλό και δεν μπορώ να μην δεν το αναφέρω. Εύχομαι και στον κ. Καμπερίδη, αλλά και στον Πιερικό καλή συνέχεια και να έρθει ο Πιερικός εκεί που τον θυμάμαι όταν ήμουν μικρό παιδί, γιατί όπως έχει ξαναπεί το επαρχιακό ποδόσφαιρο από τέτοιες ομάδες έχει ανάγκη».