Βαθμολογία

Παραίτηση Μπαζή από την διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου

Την απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του εκπροσώπου της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ στη Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου, ανακοίνωσε ο Γιώργος Μπαζής, μετά τα όσα έλαβαν χώρα στο παιχνίδι της Α.Ε.Λ κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Ο ίδιος αφού ενημέρωσε τη Δ.Ε.Π. και το ΔΣ της Α.Ε.Λ για την απόφασή του, εξήγησε και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή.

Αναλυτικά: «Όταν έθεσα υποψηφιότητα για να είμαι ο εκπρόσωπος της ερασιτεχνικής στην διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, το έκανα για ένα και μόνο σκοπό. Να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια που θα γινόταν για την δημιουργία της νέας ομάδας.
Είμαι βέβαιος, πως στο διάστημα από την εκλογή μου έως και σήμερα, έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και βοήθησα όσο μπορούσα όταν και όπου αυτό μου ζητήθηκε. Με αυτό το κείμενο σας ενημερώνω πως μετά τον αγώνα της ΑΕΛ με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και με αφορμή τα όσα έγιναν σε αυτόν, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, υπέβαλα στον Πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής και στον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ την παραίτηση μου από μέλος της επιτροπής».